Tuesday, November 5, 2013

СаЛуСа – 5 ноември 2013г.

Слушайте това, което ви казват чувствата ви на езика на Любовта и Светлината и ще знаете точно какво трябва да правите, какво ще се случи по-нататък в процеса на вашата трансформация. Сърцето ви получава огромна информация, така че е доста заето сега и може да усещате напрежение в тази част на тялото ви. Ако си зададете някакъв въпрос, отговорът е вече там, понякога по-скоро, отколкото сте в състояние да довършите въпроса си, защото сърцето ви е свързано с мъдростта на Всичко Което Е и всички отговори, от които може да се нуждаете за вашата трансформация и придвижване в по-висшата реалност, са на разположение за вас. Вие просто трябва да сте наясно с новия поток на знание в съществата си, който кореспондира със самия ви процес на Издигане. Ние ви напомняме, че дори две същества нямат напълно еднакъв процес, така че е мъдро по-скоро да слушате, отколкото да се опитвате да сравнявате и да се съмнявате дали сте направили всички необходими стъпки към вашето извисяване. Следователно, фокусирайте се върху вътрешната си мъдрост и със сигурност няма да пропуснете нищо, което е важно във вашата еволюция. Тя винаги е гарантирана и вие сте напътствани да изпитате всичко, което ще ви помогне винаги да се извисявате.

Насърчаваме ви да тренирате винаги да питате първо сърцето си, тъй като полученият отговор е вашият собствен и резонира с вас много силно и ви дава чувството на вяра в способностите ви и не оставя място за съмнения, които знам, че никой от вас не желае да изпитва повече, защото това е времето на вашето пробуждане за по-висшия начин на съществуване, който включва всичко, което вероятно можете да си представите под значението на това понятие. И знайте, че има толкова много повече, което да се прибави към съществуването и което вие не можете да почувствате сега, но някои вече изпитаха истинската същност на по-висшето изражение на енергиите, които ще обградят всички вас толкова скоро. Време е за всички онези, които решават това, да се придвижат в тези енергии и да ги донесат за другите, които са на път да се събудят или току-що са започнали търсенето си. Почувствайте силата, която се разпростира от сърцето ви към цялото същество и правете това, което чувствате, че е необходимо, за да завършите подготовките си, защото тогава ще сте извисени отново и ще чувствате само мир и любов, които текат към и чрез вас и няма да имате абсолютно никакво желание да се ангажирате с нещо от по-ниските вибрации, които не съвпадат с вашата собствена, а хората около вас ще чувстват вашето спокойствие и щастие и още повече ще вдъхновявате онези, които избраха да напуснат старото, да търсят всичко, което ще им помогне да направят това.

Ние винаги сме с вас и знаем, че нашето присъствие и енергия ви помагат да преминете през всички необходими вътрешни промени. Ние изпитваме голяма радост от нашата връзка и това е толкова чудесно и мощно влияние за нашата „работа”, която дойдохме да свършим тук и ние знаем, че тази връзка ще води всички нас съм изпълнение на нашите мечти. Ние дори за миг не ви оставяме сами, защото както много от вас знаят, ние сме повече от обикновени посетители от Звездите, които са дошли тук, за да наблюдават еволюцията на друга планета и нейните същества. Ние ще се обединим с вас в Любов и Светлина и толкова много от нас ще са обединени в същия житейски път и ще създадат красиви опити навсякъде, където ще бъдем.

Аз съм СаЛуСа от Сириус  и съм щастлив, че вие чувствате, че пътуването ви започва да е толкова мирно и любящо през цялото време и това води до изпитване  на мир и любов навсякъде и именно това е, за което всички ние мечтаем.

Канализирано чрез МАДАД

Превод: Tauno

 


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони