Tuesday, November 5, 2013

Вие ще удивите себе си, когато всичко това свърши. – канализирано от Рон Хед


4 Ноември 2013

Архангел Михаил
 eclipse
Има ли други с теб, Михаил?

Да, Исус, Мария, всички Архангели, всички ваши водачи... всички ние сме замесени във всички тези съобщения. Ние винаги сме били и ще продължаваме да бъдем. Ние използваме моето име, защото все повече хора реагират на съобщенията, когато могат да идентифицират източник който те познават. И така, ние ще останем Михаил за повечето от тях. Знайте обаче, че говоря от името на всички.

Благодаря.

Нека да преминем към темата на днешния ден. Ние ще говорим за новото енергийно поле, в което се намирате и как то ще се развива от тук в близко бъдеще. Част от тази информация беше дадена, но ние ще я изложим по различен начин за да се изясни.

Вие сте изплували от доста показателни дни, в които имаше и друго слънчево затъмнение. Това винаги носи модификация на полето и вчера не беше изключение. Мислете за това като че ли сте хвърлили още няколко килограма багаж.

Така че вие стоите тук, сега, след много такива събития в близкото минало, по-леки, по-малко затънали в старите ви неща, повече готови да се движите свободно в новото. Но се чувствате малко дезориентирани, нали?

Това е ОК, скъпи мои. Сега ви трябва малко време за да се ориентирате и да оставите всичко да се абсорбира. Вие трябва да чувствате своя път в цялата тази новост. Има много повече още да дойде преди края на тази година. Какво ще означава това за вас?

Доста вероятно ще започнете да правите неща, ще мислите неща, и ще чувствате неща, които ще ви изненадат. Със сигурност ще намерите себе си чувствайки се различно относно себе си. Това е, към което сме се насочвали през цялото време. Вие се превръщате в новото вие. Вие правихте това. Но сега вие ще започнете да виждате себе си в нова светлина. Вие ще започнете да разпознавате "истинското" вие, за което сме говорили толкова често.

Променили ли сте се? Или вашето възприятие се промени? Вземали ли сте в себе си нови неща? Или оставихте да си заминат старите неща? Или всичко това е вярно и повече? Е, истината за това ще бъде различна за всеки от вас. Но резултатът ще бъде много сходен.

Вие ще удивите себе си, когато всичко това свърши. И какво мислите, че ще се случи? Ще откриете, че не всичко е свършило. Вие ще продължите да се променяте и удивлявате себе си завинаги.

Както сме говорили и преди, наблюдавайте сега методите, по които тези промени се разливат във вашия свят. Следете начините, по които строят, и винаги са строили, вашия свят. Всичко тук на вашата планета зависи от връзката със вас, всичко от вашето семейство и общество до времето в което живеете и отвъд.

И така, скъпи единствени, като вие се промените нищо не може да остане същото, както е било, нищо. Просто не е възможно това да се случи.

Така че поглъщайте тези енергии за които говорим толкова често. Получавайте ги в знак на благодарност. И изграждайте новата земя която искате с тях. Това е предназначението им. Ето защо сте дошли.

Ние ви обичаме. Ние сме с вас при всеки ваш дъх. Ние сме в сърцата ви. Посещавайте ни тук често. Добър ден.
Превод:Hristo
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони