Sunday, November 17, 2013

Седмично послание на Хиларион 17-24 ноември 2013г.Възлюбени,

Тъй като седмиците напредват към зимното слънцестоене в северното полукълбо и към лятното слънцестоене в южното полукълбо, ще има повече движение в сърцата на човечеството, тъй като те абсорбират мощните лъчи светлина от Космоса и много сърца ще са трансформирани от вибрациите и излъчванията на любов в тази многоаспектна бяла и многоцветна светлина. През седмиците, които водят до слънцестоенето, е важно да се придържате здраво към вътрешната си светлина и да поддържате баланс и фокус. Вие правите това автоматично, защото вашите многоизмерни аспекти ви водят напред по духовното ви пътуване във Възнесението и индивидуалните ви усилия помагат за създаването на тази възможност за всички хора.

Като вървите по ежедневния си път, бъдете внимателни спрямо мисли и чувства, които текат към съзнанието ви, защото някои от тях може да не са от собствения ви живот, а от този на хората около вас. Важно е да започвате всеки ден с изчистване на собственото ви енергийно поле, така че, когато се впуснете в рисковете на живота по вашия свят, да знаете кога в полето ви навлизат странни мисли и чувства и да можете да осъзнавате, че това идва от другите. В тези моменти, визуализирайте виолетовия пламък, горящ и пречистващ тези мисли и чувства, и ги изпратете във Великото Централно Слънце за трансмутация и превръщането им отново в Светлина. Много от вас са твърде чувствителни спрямо енергиите на другите и също спрямо Земните енергии и трябва да практикуват самозащита и изчистване постоянно и упорито.

По-висшите енергии изискват от много от вас дълги периоди на сън и почивка и ние искаме да осъзнаете, че има повече неща, които се случват на други нива на съществото ви и че всичко при вас е наред. Просто си позволете тези периоди на почивка, когато изникнат. Онези от вас, които редовно посещават този сайт, са Носителите на Светлина, които са много активни в процеса на Възнесението на тази планета и са ангажирани с много задачи, които изискват участие на други нива на съществото ви и вашето любящо усърдие в тези дейности е високо оценено и най-необходимо през тези времена. Вие сте тези, които желаят да са в истинска служба на тази планета и на всички форми на живот на нея и в нея. Вие участвате в галактическите си начинания като служите по този начин.

Отделете време, за да изразите благодарност на галактическите си братя и сестри за тяхната подкрепа, извисяване и добронамереност, които те дават безкористно и с радост. Опитайте се да се свържете с техните енергии и ще почувствате радостта и смеха, който е в енергийните им излъчвания, когато са близо до вас. Това е състоянието на съществуване, в което всички вие се придвижвате като прекосявате коридорите на съзнание в по-висш начин на съществуване и изразяване. Почувствайте хилядолетната тежест на опита на противоположностите да се вдига от ценните ви рамене и се отдайте на вибрацията на любовта, която идва от Божествената Майка във все по-мощни потоци, докато остане само светлина във вас.

Всички вие подписахте това още преди да сте стъпили на тази планета и всички ваши опити във всяка от полярностите ви доведоха до този основен момент на трансформация и до пътуването ви обратно към Източника, от където дойдохте преди много еони. Това наистина е радостно време и настъпване на пълнолетие за Земята и човечеството. Всичко, което е необходимо сега, е да продължите да поддържате устойчиво намерението си да видите тази мисия завършена. Вие осветихте пътя, така че другите да могат да пътуват по него по-лесно и по-безопасно, в по-голям брой, отколкото някога е било възможно да си представим.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони