Sunday, November 10, 2013

Съобщение от Мира от Плеядианския Висш Съвет – 8 Ноември 2013


чрез Валери Донер 

8 Ноември 2013

Гая се възнесе в 5-то измерение на 21.12.2012. Само човечеството остана да направи тази крачка. Както винаги, използвайте своето разграничаване!


Поздрави! Аз съм Мира! Аз работя заедно със Земния Съвет. Нашето присъствие и грижа за това да сте добре е най- големият ни приоритет в това време.

Приливите на енергия се увеличават и рисковете също. Наблюдаваме и асистираме живота на Земята на всички нива. Това, което е подготвено ще дойде! Ние сме с вас, заедно със светлинните реалности и вашето галактическо семейство. Случващото се на Земята засяга всички нас. Земята се нуждае от помощ. Ние сме тук заради вас.

Като пазители на светлината на земния план, вие сте призовани за активна светлинна служба. Ние нямаме предвид, че задачите ви са маловажни, а че са много необходими! Всеки от вас държи част от сложен пъзел. Вече е почти 2014г. от вашия земен Грегориански календар. Много се случи до 21, 2012. Готови ли сте за още повече?

Ще има продължителен фокус върху живота отвъд Земята. Хората ще се отварят за нови истини, относно нашето присъствие. Земята не може повече да бъде разделена от Единството на Живота. Тази истина ще бъде доказана. Ще се увеличи активността на космически кораби и други свързани с тях събития. Това трябва да се случи в името на сигурността на живота на планетата.

Тези, които се включват, са същества от Светлината. Ще бъдете тествани за това дали давате силата на други. Вашето разпознаване на всички аспекти на живота е много важно! Светлината е основополагаща. Това включва Светлината във вас, идваща от вас и тази около вас. Тя е мощен инструмент, с който трябва да работите. Вселената е създадена от Светлина и Любов. Това е нейната същност.

Вашата планета е заобиколена от най-великите светлинни сили от цялата Вселена; всички очи са върху вас! Ние поддържаме енергията за вашето възнесение и асистираме в трансформацията на планетата. Земята иска да се освободи от ограниченията, които са задържали нейното възнесение от много дълго време. Сега Тя е на ход!

Съществата от Вътрешната Земя също са част от тази енергия. Те са поддържали безусловната любов, която Христос донесе преди 2000 години. Те също се приготвят за тяхното възнесение заедно с вас и Земята.

Оставете борбите настрана! Подгответе се за случая. Въздигнете себе си с мисли, думи и дела и станете част от Великото разгръщане обратно към сърцето на Създателя. Това означава Възнесение. Освобождаване и издигане на съзнанието за да си спомни и да се превърне във ваш Божествен Аз.

Съжаляваме, че не можем да ви дадем точни дати и детайли. Както казах в началото, идват издигащи вълни и засилващи се емоции. Продължавайте да използвате вашите светлинни филтри да прозрете същността на събитията, които се случват. Филтрирайте всичко с Любов и останете в сърцето си!

Аз Съм Мира и ви изпращам любов и благословии!


Превод: Мира Адреева | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони