Tuesday, November 26, 2013

СаЛуСа 26 ноември 2013г.

Ние знаем, че да слушате собственото си сърце, започва да става много успокояващо за вас и въпреки някои съмнения в началото, чувството за вяра в тази информация расте, защото всеки път, когато търсехте някакво доказателство за която и да било информация, получена по този начин, вие винаги получавахте това доказателство. Не става въпрос, че вие като вечна Душа бихте се нуждали от него, но умът ви изисква очевидно доказателство, защото бе програмиран да прави това. Умът ви освобождава всички стари модели, които просто не могат да продължат със скоростта на Светлината, която циркулира във вас и тече през цялата система на тялото ви. Понякога може да не е толкова лесно да виждате през тази илюзия, но чувствата ви и Любовта, с която сте отново свързани, ще ви оставят без никакви съмнения спрямо истината. Истината носи много смесено енергийно усещане за много от вас, защото толкова пъти слушахте нещо, което се оказваше, че е точно обратното.

Всеки носи своя собствена версия за истината, защото ние я виждаме като комплект от информация и опити и чувства, които ни водят към изпълнение на желанията ни. Желание е друга дума, която може да създаде объркване в променящия се ваш ум и ние я разбираме като изразяване на Душата, което свързва всеки с необходимите му опити. Ние знаем, че вашето общество, което съществува от толкова много векове, се опитваше да игнорира и да ограничава желанията на хората, но сега вие сте свободни да пристъпите отвъд тези ограничения, които все още съществуват и да позволите на желанията си да израснат напълно и да ви водят в истината за вас. Разбирането на истината за себе си създава повече вътрешна сила и ви дава толкова много различни възможности и ви показва коя да изберете, която би направила пътуването и ученето ви завършени. И моля помнете, че никой друг не може да ви даде истината за вас самите, защото цялата информация трябва да резонира с вас, за да стане истина. От друга страна, ако някоя информация не резонира перфектно с вас и някой ви казва, че усеща, че това е истина, няма причина за съмнение, защото те представят истината за тях и тя ги води към по-нататъшно знание.

Колкото повече приемате по-висшите вибрации, толкова повече можете да почувствате резонанса на всяка информация, която чувате или четете. Има толкова много информация за нашето идване и за всичко, което би трябвало да се случи преди и след това и понякога тази информация е объркваща, понякога такива информации се разпространяват умишлено, за да създадат объркване, но ние ви молим да ги пропускате през сърцето си и ясно да усетите дали те носят любящата енергия и дали резонират с вас. Всички вие сте в състояние да почувствате този резонанс, но понякога умът се опитва да е по-силен и да ви каже нещо, което не е в състояние изобщо да разпознае. Умът ви помага да проявите изборите си и това е целта на съществуването му. Сърцето ви е с вас, за да видите своята истина и когато и умът, и сърцето работят в хармония и всеки извършва това, заради което е създаден, вие виждате истинските чудеса на живота. Помогнете на ума си да се отпусне по най-добрия начин, който всеки от вас вече със сигурност е открил за себе си, и умът ще се отдаде на ролята си, за която бе създаден и вие със сигурност ще усетите това.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и желая вие да изразявате желанията си така свободно, както те ви правят щастливи, защото те носят перфектния енергиен модел за придвижването ви в по-висшия свят на съществуване, където изразяването на истинските ви желания се подкрепя и се разбира и който е изграден на основата на обществата ни, в които живеем сега.

Канализирано чрез МАДАД

Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони