Monday, November 18, 2013

Представете си величественият звън от всички камбани. – канализирано от Рон Хед


17 Ноември 2013
Архангел Михаил
 group
Нашето послание днес ще бъде както винаги за насърчение в бурни времена.

Това, което виждате около вас може да изглежда хаотично, понеже можете само бегло да зърнете нищо друго освен разбиването на старото, където и да погледнете. Крайният резултат може, до момента, да бъде видян само във вашето въображение. Това изисква каквото вие определяте като скок на вярата.

Така да бъде тогава. Скок! Скочете с удоволствие. Скачайте с радост. Скочете към най-прекрасният и богат свят който можете да си представите. Този процес е това, което градеше и изгражда света на който искате да живеете. Прекарвайте там колкото време можете. Бъдете бленуващия човек който бяхте когато се наслаждавахте на своите летни дни като дете. Позволете си сега, обаче, да го направите с цел.

Какви са вашите собствени специфични съкровени мечти? Има много милиони като вас в този процес. Не е нужно да си го представяте цялото. Само си представете какво, както се казва, "кара вашата камбана да звъни". В края на краищата, това е причината да сте там. Има много други които да накарат другите камбани да звънят. Ако ви харесва, и ако можете, си представете величественият звън от всички камбани.

Също така, за тези от вас които чувстват енергията да минава през тях от време на време, ние имаме предложение за нещо което може да искате да опитате. Смятаме, че ще ви хареса резултата. Когато чувствате тези енергии да ви заобикалят и текат през вас, осъзнайте, че те са безусловна любов ... и я върнете обратно. Позволете на вливането и изливането да се хранят едно от друго. Няма да имате нужда да си представяте резултата.

Ние ви оставяме с тази мисъл. Време е, скъпи единствени. Време е. Радостно добър ден за вас.
Превод:Hristo

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони