Friday, November 1, 2013

СаЛуСа – 1 ноември 2013г.

По-висшата реалност е над тези, които избраха да я изпитат веднага след като завършат необходимата трансформация на съществата си в такива, които са в синхрон с по-висшия енергиен поток. През първите им опити в по-висшите им реалности в този процес на Издигане, всички други ще имат много информация, когато решат да приключат собствените си подготовки. Тази информация ще бъде складирана в колективното съзнание на цялото Човечество на Майката Земя и всеки един, който желае да изпита повече, ще бъде насочен да се свърже с тях, ще е много лесно да се намерят тези енергийни модели, защото те ще са от чиста Любов и Светлина и ще създадат мощно привличане за всички онези, които търсят извисяване и промяна. Всички предишни учебни опити не носят тази силна енергия, освен онези, които вече познавате от историята си и вие вече открихте истинската им цел. Те ви водеха през цялото необходимо време за вашето израстване и ви показваха пътя на Любовта и Светлината. Въпреки че бяха свързани с много трудни житейски опити, те също бяха изборът на всички онези, които решиха да са тези, които ще покажат пътя, както правите сега.

Вие също така изпитвахте много трудни моменти в пробуждането си, но веднъж след като изберете да следвате пътя на служба към другите, нищо не може да ви отклони от него, защото това е най-чудесното самоосъзнаване, че вместо да сте гневни и да мразите толкова много хора, можете да разпространявате само Любов около себе си и да наблюдавате как тя променя всичко. Тези чувства са толкова мощни благодарение на природата на Творението, в което всички ние сме създадени, което подкрепя началния енергиен поток, без да го спира и изчиства всички препятствия, които възникват между намерение и изразена реалност с вливане на повече Светлина, която носи високо честотни модели на чиста безусловна Любов. По този начин можете да се извисите до собствената си по-висша реалност, която създадохте, и ще прибавите тези опити към колективното съзнание за всички други хора, за да ги водите в собственото им сътворяване на собствената им по-висша реалност. Ето как се случват необходимите колективни промени, благодарение на собствените ви намерения да видите по-висшата версия на живота на Майката Земя, разпространявайки я навсякъде, във всеки един детайл, за който можете да помислите, и оставянето му чист и силен и приветствайки много други, които ще дойдат да изпитат избора си.

Ние вече можем да видим много резултати от вашите намерения, изразени толкова силно, че бихте се удивили, ако знаехте какво променихте всички от миналата година насам. Всичко се движи с перфектен синхрон към цялостната ви промяна и по-ниските енергии са изчиствани много интензивно в този период, тъй като нищо, което е направено, не може да спре този процес на промяна. Онези хора, които все още искат да са прикрепени към по-ниските енергии, все още ще ги намират, но тези енергии нямат власт над Човечеството вече, а по-висшите енергии заемат мястото им сред всички останали, които избраха да се отдалечат от страха и търсят присъствието на повече Любов в изпитването на техния живот.

Аз съм СаЛуса от Сириус и ви пожелавам да видите собствените си избори като избори, които ви водят право по душевния ви път и да нямате съмнения, че нещо би могло да се направи по някакъв друг начин. Всичко се случва с цел да се придобие знание и разбиране и винаги ви води перфектно в по-висшите ви реалности на съществуване. Слушайте Сърцето си, тъй като сега всички връзки работят почти напълно, така че можете да си вярвате изцяло в получаването на мъдростта от него, защото умът ви сега е чист и чака да получи информация от Сърцето ви.

Канализирано чрез МАДАД
Превод:Tauno


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони