Tuesday, November 12, 2013

СаЛуСа – 12 ноември 2013г.

Чувствате ли интензивните промени в телата си, Скъпи мои? Сега те приключват и когато тялото ви абсорбира и се приспособи към по-висшите честоти, които ви се изпращат в този момент, съзнанието ви ще е свободно да изпита избраната по-висша реалност, без да претоварва тялото ви, защото то трябва да обработи всички опити и да ги сподели с другите. Много от вас вече посетиха и изпитаха по-висшата си реалност в астралните си тела и помнят само някои блажени моменти от нея. Тези посещения бяха също така подготовка за финалния ви момент от процеса на Издигане в по-висшата реалност. Вие ще помните всяка подробност и всяко чувство от опитите си в по-висшата реалност и това ще ви направи още по-силни, отколкото сте сега. Ходът на времето и неговото значение определено ще се променят и вие ще сте напълно наясно относно връзките ви в по-висшата реалност на съществуване. Всяка една способност ще се подобри с това и вие просто ще присъствате в Сега в рамките на две реалности. Тялото ви ще функционира като мощен инструмент на Светлината, който ще получава чисти по-висши честоти и ще ги трансформира в честоти, които всички останали могат да абсорбират лесно. Честотата ще се засилва, докато всички вие, които избирате да се издигнете, сте в състояние да направите това.

С вашата промяна също идва и промяната във вашето общество и в начина, по който Човечеството гледа на планетата, на която живее, както и на другите планети в Слънчевата Система и в Галактиката. Собственото ви знание и знанието, което се споделя чрез вас, помага за „отварянето на очите” и виждането на истината за вашето място във Вселената. Не подценявайте знанието и разбирането си, защото истината за Творението е проста и всички онези, които са пробудени за знанието на сърцата си, са наясно с това. Има много начини, по които тази истина може да бъде изразена, и всеки един от вас има негова или нейна версия на това разбиране, но основният принцип винаги остава един и същ. Ние сме тук, за да изпитваме. Ние сме тук, за да изпитваме всички възможности, които сме привлечени да създадем, защото във всяка Душа има това силно желание винаги да търси повече. Това желание също провокира собственото ви търсене и израстване в Светлината и само чрез присъствието си в мястото, в което сте в момента, вие запалвате искрата в другите за тяхното желание да се променят в трансмутиращия пламък, който ще им даде възможност да изпълнят целта на съществуването си в тази реалност.

Почувствайте отново всичките промени, които се случват, и ги приемете като част от голямото си желание да продължите нататък. Ние ви помагаме да се синхронизирате с по-висшите честоти, тъй като нашите форми са свикнали с тях, и сме много щастливи, че искате да ги получавате постоянно, въпреки че понякога те са изморителни за телата ви. Ние внимателно и любящо наблюдаваме всички онези, които желаят да са свързани с нас и да получават енергиите ни пряко. Ние също така колективно изпращаме енергиите си на всички вас, защото чувстваме, че времето на окончателното ви приемане настъпва много бързо.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм много щастлив да споделя моята енергия с всички вас. Това са много блажени моменти и знам, че много от вас искат да споделят собствените си енергии с всички други. Правете това свободно и без никакви притеснения, че те не са достатъчно силни, за да помагат на другите. Вие израснахте в Светлината и нека тя да тече към онези, които се нуждаят от нея, с едничката мисъл, че тя достига всички. Мислите се превръщат във ваш мощен инструмент за достигане и изпълнение на целите ви и желанията ви, които сте си набелязали в този живот. Това е времето на вашия живот и ние желаем вие да осъзнаете колко красив е той.

Канализирано чрез МАДАД

Превод:TaunoNo comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони