Tuesday, November 19, 2013

СаЛуСа 19 ноември 2013г.

Готови ли сте да бъдете потопени в по-дълбокото чувство на Любов, което незабавно ще обгради съществото ви, когато стъпите в по-висшата си реалност. Тази енергия на Любов сега ви променя и колкото повече я допускате в себе си, толкова повече ще сте привлечени към новите си опити. Да позволите в себе си Любов означава да погледнете на себе си-такива, каквито сте и да приемете всичко, което създава цялостно същество, с разбирането какво ви дава любовта към себе си и другите. Всяка част от тялото ви, всеки спомен и мисъл изграждат единство с Душата ви, съзнанието ви, което искаше физическа форма и ситуации, за да изпитва през този живот и да ви доведе чудесно до момента, в който сте сега. Тази Любов ви дава по-дълбоко прозрение за опитите ви и придобивате повече мъдрост от тях, а когато настъпи това разбиране, можете да пуснете трудните опити със съответните им спомени и мисли да си отидат и напълно да се освободите за Новото.

Почувствайте сега енергията на думата „Нов” как резонира с вас. Много от вас са изпитали по-висшите реалности преди, но никога не са изпитвали или никога съзнанието ви не е имало такъв вид Издигане, така че всички вие чувствате огромно привличане към изпитването му в неговата цялост. Всяко ново нещо винаги създава такова привличане за всички нас, защото знаем, че то винаги ни носи повече мъдрост и знание, че ние не бихме го постигнали без дълбоко и пълно изпитване на изборите си. Тези последни мигове от живота само в старата реалност са тук за вас, за да направите това и да размишлявате върху тези избори, които все още някак си се задържат в ума ви, и най-накрая да ги освободите с голямо разбиране, на което сега всички от вас способни. Почувствайте свободата, която наближава, и ние знаем, че вие повече няма да отлагате. Знаем, че опитите ви от по-ниски вибрации понякога са много тежки и са създали силни чувства на тъга и много други чувства, които отричат присъствието на Любов, но ние сме винаги с вас и ви изпращаме толкова много Любов, за да ви направи още по-силни за преобръщането на всички ваши опити в мъдрост.

С вашето финално изчистване също и Майката Земя е готова да освободи енергията от по-ниски вибрации от тялото си и по този начин тя силно ще подкрепи придвижването ви в по-висшата ви реалност. Тя също усеща издигането на енергията отвътре и това се изпитва на повърхността и ние виждаме тялото и да сияе с чудесна чиста Светлина от вашата обединена Любов. Почувствайте Единството с нея, защото тя ще бъде част от вашата реалност, докато всички вие почувствате, че е време за вас да се преместите някъде другаде, а тя – да приветства други Души за споделени нови опити.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и желая всички вие да изпитате спокойно състояние на ума, защото сърцата ви сега говорят на всички вас и ви дават необходимата информация за придвижването ви по-нагоре. Попитайте сърцето си, защо то е най-добрият източник на отговори, тъй като има всичко, което имате нужда да знаете сега, а количеството на информацията бързо нараства така перфектно синхронизирана със скоростта, с която вървите или с която тичате към Новото.

Канализирано чрез МАДАД
Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони