Friday, November 8, 2013

Ролята на Епифизната Чакра - Третото Око


Ние последователно получаваме висока пространствена Светлина. Това, което е важно за нас  е да запазим Епифизната (шишарковидната) чакра отворена, защото това е нашият дистрибуторски център за Светлината влизаща в нас.

По време на тези мощни времена на трансформация, нашите чакри са модернизирани за по-високи измерения (не само за 5-то измерение). Всеки от вас резонира с измерението на своята Душа, обикновено от 1-во до 13-то. Поддържайки Епифизата (третото око) отворена и чиста, вие сте в състояние лесно да получавате Светлина, така че да можете да разпространявате светлината през чакрите (да им помогнете да повишат вибрациите си), клетките, ДНК, електрическите системи, както и през менталните, емоционалните и физическите тела.

Тъй като Епифизната Чакра получава Светлинни Кодове, тя ги разпределя през 3-тото Око (защото сме по-интуитивни и виждаме отвъд завесата) и през всички чакри, поради което ние получаваме яснота по стари емоционални, умствени и физически проблеми (Светлината избутва нагоре и навън старите 3D енергии). Като освобождаваме старото, нашите чакри се изпълват със Светлина и еволюират по-високо във вибрацията. Нашата ендокринна система след това също се активира и по този начин нашите физически тела стават по-леки и с по-малка плътност, което често води до травми, заболявания и това, което наричаме "Симптоми на Възнесение". Всичко във всички чакри по този начин освобождава всичко, което не е Любов.

Осъзнайте също, че нашите чакри са една система, те не са отделно една от друга в по-високата истина. Ние сме в процес на обновение и Единство на нашите чакри, така че Светлината да може по-лесно да се движат през нас.

Това, което поддържа Коронната/Епифизната Чакра/3-тото Око отворена и течаща е Слънцегледане точно при изгрев слънце, Заземяване (стоящи или вървящи боси по Земята) и медитация (визуализиране на Светлината, преминаваща през вашата Корона, в Епифизата и навън през Трето Око и след това надолу през вашите "16 Ка Канали" (те спускат вашата аура), които взаимодействат с всички чакри и системи.

~ Kara

Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


Прочети още:

Епифизната Жлеза - Ключовият Орган - Старгейт

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони