Monday, November 4, 2013

Градежът започва сега. И започва там, където вие стоите. – канализирано от Рон Хед


31 Октомври 2013

Архангел Михаил
 orb cloud

Ние идваме при вас този ден, който вие традиционно чествате като Деня на Вси Светии, като Духовно начало. Този ден сте подразбрали като комуникация с тези без тяло на вашата земя. И всички ние идваме този ден, за да ви кажем, че този ден бележи ново начало в комуникацията с нас.

Заради собственото ви покачване във вибрация ще ни чувствате все едно сме по-близо до вас от всякога. Ние винаги сме били навсякъде, точно като вас, но това най-добре илюстрират обстоятелствата, така че ние ще използваме тези думи. Вие сте по-близо до нас. Така че тази година имате истинска причина да празнувате този ден.

Вие сте, както беше казано няколко пъти и през няколко посланици, на път за пътешествие през доста разтеглен участък от значими изравнявания и енергийни промени. Вие наистина сте в разгара на играта, както вие казвате. Ние предупредихме този канал, че нещата ще се променят за него, и всички вие трябва да очаквате такива неща през каквото и да преминавате в момента и да го посрещнете с отворени обятия и благодарно сърце.

Точно както ние изпращаме нашата благодарност към вас за това което постигате, също така вие може да искате да върнете благодарност към Създателя си за тази възможност. Може би не виждате еволюцията през която преминавате толкова ясно, но ние ви уверяваме, че се движите в нея. И вие сте катализатор за другите, също така добре.

Нови шансове, нови възможности, ще бъдат повърхността за вас в живота ви сега, някои които сте създали където сте, и някои които вие отдавна насрочвате да се появят в този момент. Гледайте за тях. Има и други хора около вас, които чакат да се присъединят към вас, или може би чакат за това, което сте донесли с вас до този момент. Крачка напред, крачка назад, стъпете в новия ви свят и направете това, което искате.

Градежът започва сега. И започва там, където вие стоите. Започва с това, което можете да направите. Не очаквайте повече за себе си от това. Това е всичко, което е необходимо. Любовта в сърцата ви и любовта, която се движи през вас от Създателя ще се погрижи за останалото.

Бъдете любов. Бъдете в радост. Ние ще говорим отново скоро. Време е да осъзнаете, че ние говорим постоянно и чрез много гласове, дори и вашия собствен, когато го позволявате. Слушайте. Слушайте тези, които сърцето ви казва че говорят нашите думи, и слушайте, също така добре, себе си.

Благославяме ви сега. Добър ден.
Превод:Hristo

http://oraclesandhealers.wordpress.com/2013/10/31/the-building-begins-now-and-it-begins-where-you-are-standing-channeled-by-ron-head/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони