Friday, November 8, 2013

СаЛуСа – 8 ноември 2013г.

 Вашето Слънце ви изпраща много силни енергийни шаблони, които са на път да приключат основния ви трансформиращ процес в същества от Светлина. След като сте абсорбирали тези енергии в себе си, телата ви ще са готови да получат и приемат всичко, което ще изпита съзнанието ви. Слънцето е порталът към други измерения на реалността и това, което виждате като слънчеви изригвания, са мощни енергийни преноси от по-висши честоти, изпратени към вашата планета и към всички нейни обитатели. Вие можете да почувствате тази чиста енергия на Слънцето, когато стоите тихо, без да се движите на слънчевата светлина, това е топло и любящо докосване на Любовта, която е изпратена към вас и помага на телата ви да се променят в тела, които са в състояние да получат всичките по-висши честоти, които са изпращани в този момент. Почувствайте реакцията на собственото си тяло на тази Светлина и поздравете тези по-висши енергии, тъй като всички необходими шаблони за вашата успешна трансформация са включени в тях.

В този момент всичко старо се изчиства и се разтапя в огромната Любов, която ви обгражда, така че може да изпитате някои мисли или спомени, които се появяват често в ума ви и може да ви се струва, че те не си отиват, въпреки че сте ги приели и сте ги освободили. Умът ви се нуждае от малко време, за да обработи всички промени, които се случват и моля, знайте, че тези стари мисли са изчистени и са си отишли и вие няма нужда повече да се фокусирате върху тях, просто им изпратете Любов и Светлина и почувствайте, че те не идват от сърцето ви и умът ви също ще ги пусне, защото умът ви от много дълго време беше програмиран да функционира по начин, по който да е „програматор” на реалността ви и понякога той все още се придържа към неща или проблеми, които преди бяха толкова привлекателни за вас. Изразете Любов към себе си и към ума си и почувствайте Любовта, която се разпростира в цялото ви същество.

Позволете на Любовта напълно да ви излекува и нямайте никакво съмнение, че тя не е достатъчно силна, за да направи това. Любовта е най-силната творческа Сила в тази Вселена и когато вие изразите безстрашно намерение за нея, ще изпитате огромната и все пак нежна сила, която се влива във вас и ви пренася в собствената ви по-висша реалност. Не задържайте тези чувства, които Любовта създава във вас, тъй като толкова много хора чакат да ги почувстват и са готови също да бъдат събудени в по-висшето разбиране за Творението. Споделяйте Любовта навсякъде, където отидете, и знайте, че без да искате повече, Любовта винаги и безкрайно ще тече чрез вас и ще ви поддържа в хармония с всички нейни изражения без значение коя форма носят те в дадения момент.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и също чувствам Любовта, присъстваща толкова мощно в моята собствена форма, която нося сега. Осъзнайте, че само една мисъл от Любов може да ви даде толкова силна енергия, че тя ще остане с вас за цял ден и по този начин можете да споделяте това красиво чувство с всички останали. Усещането на Любовта, която вечно присъства навсякъде и във вас, е това, върху което трябва да се фокусирате. Обичаме ви.

Канализирано чрез МАДАД
Превод:Tauno


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони