Sunday, November 3, 2013

Седмично послание на Хиларион 3-10 ноември 2013г.Възлюбени,

Светът изобилства от новости сред рушащите се останки от старото. Всяко живо същество и съзнание е благославяно с целебните и обновяващи енергии, които идват от космоса. По пътя на всяка душа изобилстват чудесата! Навсякъде, където погледнете, има доказателство за усещане на по-висшите реалности по много начини, което е явно. Най-големите чудеса се случват във всяка душа, тъй като душите са изпълвани с духа на Любов от по-висшите измерения. Всяка душа започва да изразява по-висшата версия на себе си и това има чуден ефект по цялата планета. Човечеството като цяло освобождава силата за положителна промяна, която носи, и я използва и мобилизира в положителни дела, които са от полза за по-доброто на всички.

Много смели души се изправят, за да говорят истината си и да изразят искането си за онова, което им се полага по право. Навсякъде по света онези, които са били потискани, се изправят и издигат гласа си. Те изискват промяна, което включва връщането на суверенитета им върху земите им и ежедневието им. Това са мирни искания и чрез действащите правни системи заявяват правото си да живеят в мир без заплаха от насилие, злоупотреба или експлоатация. Това е време на промяна във всеки аспект от човешкия живот и в крайна сметка, това е за доброто на всички. Ние молим Служителите на Светлината по света да изпращат енергиите си за защита и подкрепа, където считат, че това е необходимо в подкрепа на тези хора, които рискуват живота и здравето си, понеже заявяват позиция за по-добър живот и по-добър начин.

Светът е жив с безброй възможности и потенциали. В живота на всеки човек надделява нов начин с множество възможности, което изисква внимателно обмисляне. Хората изследват алтернативни варианти, които никога преди не са разглеждали. Навсякъде хората избират живот, който позволява повече връзки с другите в общността. Те желаят да живеят със семействата си и със съседите си в мир и хармония. Те желаят изразите на омраза, злоба, подозрение, недоверие, завист и алчност да бъдат заменени с любов, доброта, доверие, взаимна подкрепа, разбиране и щедрост. Това са вътрешните желания на Човечеството, тъй като хората се стремят да създадат промяна за себе си и за тези, които обичат.

Ние молим хората по света да се молят ежедневно за света, в който наистина желаят да живеят. Тъй като тези молитви излизат в атмосферата, те се свързват заедно с другите молитви, за да създадат мощна сила, която да донесе на света тези неща, които са изискани чрез молитвите, защото всяка молитва за добро съдържа много сила и енергия. Тези, които се молят заедно в групи, прибавят още по-голяма сила и енергия към полето на възможностите и ето как се случва чудното. Именно хората по света, които се молят заедно, са владеещите и тъкачите на съдбата на тяхната планета.

Вдигнете се, скъпи сърца, и заявете мощните си намерения за по-добър свят, познат в космоса. Позволете на Светлината си да сияе напред във вселената като фар за обитателите и, показващ, че Земята е готова да стане членка с добра позиция във федерацията на планетите, които чакаха безкрайни еони от време да се случи това. Тъй като Човечеството обединява целите си, то е присъединено от различни планетарни цивилизации, които са готови да помогнат на братята и сестрите си с богатството на знанието си, технологиите си и мъдростта си. Под знамето на създателя на Всички, Всички са ЕДНО.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno
©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони