Friday, November 22, 2013

Всичко ви дава възможност да избирате между страха и любовта. Какво, ако изберете любовта този път? - канализирано от Рон Хед

21 Ноември 2013
Архангел Михаил и компания
 Ison
Ние започваме днес за пореден път като предлагаме нашите поздравления за вашия продължаващ напредък. Вие вероятно не виждате нищо, въпреки че започвате да чувствате много, но ние виждаме невероятни промени в полето на енергията, което ви заобикаля. Голямо количество от благоприятна промяна беше стартирано и има трайни последици, които са, може би просто надничат в съзнанието ви. Мислете за това като за насажденията в зимната ви градина. Те трябва да са добре докато с времето новия сезон на растеж пристигне, да могат да бъдат присадени от вашите вътрешни към вашите външни животи. Този сезон може да се появи по-рано, отколкото си представяте.

Нека сега да говорим за случващото се в небесата което много от вас наблюдават. Някои го гледат с тревога и страх. Някои виждат красота и чудеса. Това е, разбира се, вашия избор. Има голяма светлина, комета, която е на път да освети нощите ви. Ние сърдечно Ви препоръчваме да гледате на това приближаващо парче от космоса, това приближаващо същество, като носител на подаръци, като чуден и красив подарък за празник, ако щете. Както знаете до сега, всичко ви дава възможност да избирате между страха и любовта. Какво, ако изберете любовта този път? Как ще се отрази това на вас и вашия свят? Това се случва не виждано в такъв мащаб и преди, а може би и никога отново. И това е, ние потвърждаваме за вас, събитие посочено от някои от местните ви учения от доста дълго, дълго време.

Това ще потвърди за всички, които " имат очи да видят и уши да чуят " , както обичате да казвате, че времето е дошло. Вие наистина сте в разгара му. И въпреки, че може да не виждате голяма промяна в личното ви обкръжение все още, ние ви призоваваме да отделите специално внимание на себе си като общност, като единство. Като се научите да правите това, ще започнете да усещате това, което можем само да опишем като катаклизъм, повратна точка, това, за което всички вие чакахте.

Това няма да е „ проблясък - бум- какво - беше - това? “ вид промяна. И все пак, когато това, което се е случило започва да потъва навътре, ще видите, че е точно това. То ще бъде почти толкова бързо, колкото промяната, която се случи с вашите динозаври. Разбира се вашите динозаври не носеха ръчни часовници и не следяха двадесет и четири часа новинарски емисии.

Така че нашия най-добър съвет е сега да приветствате промените, и двете, вътрешни и външни. Получавайте ги с благодарност и признателност, в края на краищата, вие сте ги създали съвместно. И продължете да се фокусирате върху по-добрия свят, в който желаете да живеете. Вижте го в толкова голяма детайлност колкото сте в състояние. Той се приближава.

Ние ви държим в нашата любяща прегръдка и ви благодарим за силата на духа и на невероятните способности, които сте показали и все още не виждате. Добър ден, скъпи единствени.

Превод:Hristo
 http://oraclesandhealers.wordpress.com/2013/11/21/everything-gives-you-the-opportunity-to-choose-between-fear-and-love-what-if-you-choose-love-this-time/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони