Monday, December 30, 2013

Седмично послание на Хиларион 29 декември 2013 – 4 януари 2014г.
Възлюбени,

Има много хора на планетата сега, които са гледали и ще продължават да гледат дълбоко в себе си, за да могат да се срещнат с всеки скрит аспект на тяхната същност; за да приемат и обикнат прямо и честно, без отричане, всичките си аспекти. Именно желанието им да се изправят срещу това, което е останало скрито в тях, за да балансират, хармонизират и да стигнат до развръзка, която сега помага на всеки човек да постигне цялост, а това ще улесни дълбоко усещане за мир и удовлетворение във всичко, което правят и ще донесе радост и щастие във външния им живот. Поговорката, „ Каквото горе, такова и долу” ще започне да се разбира в сърцата им, защото външният свят винаги отразява това, което живее вътре.

Много души преминаха през сурови опити да балансират умствените и емоционалните аспекти на тяхната същност, знаейки, че не могат напълно да навлязат в по-висшето измерение, без да са изчистени от мисловните шаблони и вярвания на по-ниското измерение. Това, най-меко казано, е предизвикателно за много от вас. Нося добра новина на онези от вас, които са изпитвали тази дилема. Тъй като планетата прочиства и изчиства векове стара плътност и настъпват земни и климатични промени, става много по-лесно да поддържате равновесие и така енергиите сега помагат на всеки един от вас да освободи и да се отърве от упоритите стари мисловни модели и стари емоционални модели, които ви поддържаха във враждебно състояние толкова дълго време. Всеки човек ще приветства тази помощ и ще намери за много по-лесно да остане балансиран вътрешно и външно.

Важно е да продължите да практикувате заземяване на енергийните си корени в кристалното диамантено ядро на Земята всеки ден, защото това е важно, за да можете напълно да се въплътите тук на Земята с всичките по-висши аспекти на многоизмерното си Същество. Заявете намерението си да се синхронизирате с Висшия си Аз и с Божественото Единство всяка сутрин и практикувайте даване на любов на себе си за няколко минути с фрази като „ АЗ СЪМ сега свързан/а с най-високата октава на моята Същност, която е възможна в този момент” и „ АЗ СЪМ чист съд на Божествения Дух”. Често си припомняйте, че сте Същество от Светлина и Любов, което избра да дойде на тази планета през тези времена, за да помогне за закотвянето на космическата Светлина в кристалното ядро на Земята. Това е много важно за Майката Земя, защото и помага да балансира енергиите си и помага да се разпространи Светлината в нея.

Като практикувате това ежедневно, вие помагате на Земята да се роди в Сияйната Звезда, което е нейна съдба и помагате на цялото човечество да се издигне в по-висока честота. Не казваме, че хаосът и безпорядъкът ще спрат да съществуват веднага, но като практикувате това и като поддържате по-висшата си визия за Земята и всички нейни обитатели, вие сте спокойните в бурята, която вилнее в света около вас. Вашият мир ще окаже влиянието си в света около вас. През тези предходни години вие всички работехте върху себе си и сега започвате да осъзнавате, че като правите това, вие сте се поставяли в позициите на лидерство като експерт, който може да владее енергия по мощен и силен начин.

Това, разбира се, води със себе си огромна отговорност и ние сме сигурни и вие също трябва да сте сигурни, че сте преминали през това начинание с ярки цветове. Ако четете това съобщение, вие сте един, който се е доказал, че е достоен и способен да поеме по-голяма отговорност. Сега става по-лесно да се стои в яснота за по-висшата цел на присъствието ви тук на Земята. Ние, вашите братя, сестри и колеги, вървим с вас, когато вие поемате юздите на новата си идентичност. Добра работа, Възлюбени. Бъдете в мир.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno
©2013-2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website links are included.
 

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони