Monday, December 30, 2013

Аиша Норт. Ръкопис на оцеляването - № 382 от 30.12.2013


Вие може би вече осъзнахте, че във вас се появи нова сила, сила, която само чака да й позволите да ви преведе през онази граница, която толкова дълго не се решавахте да преминете. Разбира се, това много ви вълнува, нали отдавна сте готови за този финален стадий на плана за освобождаване на човечеството, ако можем да използваме тези думи.

Сега всички събития ще започнат да се разгръщат по-бързо. Никой няма да може да остави незабелязано случващото се, защото нивото на енергийните вибрации се повиши както никога досега. Така че всички ще бъдат задействани. Ние прекрасно разбираме, че даденото въздействие трудно може да се нарече позитивно за повечето от вас, защото то предизвиква пулсираща болка във физическото тяло, нетърпение, дискомфорт и може би гняв на ментално ниво. Но сега завесата започва да се вдига и вие ще можете да разгледате повече неща зад енергийните неприятности. Вие ще глътнете първата глътка свобода, която се крие зад завесата на забравата, на тежкия труд и страдания, които не  напускаха вас и света на вашите мечти.

Ние знаем, че нашите думи могат да ви се сторят високопарни и някой вече е готов да хвърли думата “свобода” в ямата за боклук, и на вас ви се струва, че вече няма за какво да мечтаете. Това, което толкова дълго чакахте, се отдалечава все повече от вас, а тялото се превръща в нещо вяло и уморено.

Но, повярвайте ни, когато казваме, че вашите мечти не са овехтели. Това е просто вашето човешко възприятие на случващото се, което засега ви угнетява. Вие констатирате само това, което не е приятно и което е резултат от промените, които се случват сега. Но, помнете, че зад крайната умора т и може би гняв на ментално нисе намира напълно обновено тяло и съвършено нови вие – тези, които ще блестят в пълното великолепие на своето могъщество, каквото никога не е имало досега.

Ние прекрасно разбираме, че нашите думи не облекчават тежестта на симптомите, но ние знаем също така, че никой от вас не се е разделил с мечтата, заради която вие се въплътихте този път. Тази мечта е много настойчива, не е само като проста измислица на въображението. Не, тя е подобна на семе, което е готово да се превърне в цъфтящо растение при най-малката възможност. Защото това, което наричате мечта, всъщност е вашата матрица или светлинен шаблон, който е внедрен във вас в сегашното въплъщение. Затова вашата мечта не е просто дива и невероятна игра на въображението. Това е точно описание на вашата цел на живота, която дойдохте да проявите.

И така, ако погледнете последните оставащи часове на отминаващата 2013 година, знайте, че вашата мечта вече започва да показва пробиващите от корените кълнове и се готви да израсне така, че ще бъдете замаяни, когато видите първия поник от семето, което нарекохте мечта.

Не само вие дойдохте на тази планета, за да се разкриете по нов начин, а вашата мечта ви доведе тук, мечтата, която споделяте с тези милиони просветлени души, въплътени в сегашното време.

И не мислете, че вие сте се оказали тук случайно и че това, което сте правили досега, не е донесло никакви резултати. Не, вашият труд е много плодотворен, защото вие използвахте своето време качествено.

Вие успяхте да дадете старт на своя цъфтеж, което никога по-рано не беше възможно.

И понеже всички вие започнахте да се стремите към Светлината, дремещото семе на мечтата на всеки от вас започва да покълва.

Ако погледнете назад отминаващата година, която беше ознаменувана с трудолюбие, знайте, че настъпващата година ще бъде ознаменувана с процъфтяване.

Милиони семена ще прораснат и  ще дадат богата реколта.

И това, в което ще се превърнат, можем да наречем рай на Земята.

Превод: Лусесита

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони