Friday, December 6, 2013

ПИСМА ОТ НЕБЕСАТА


ПИСМО 4723: ВИЕ СТЕ ПРЕКРАСНИТЕ ВЪЛНИ НА МИРОЗДАНИЕТО

Бог каза:

Често ми задават въпроса: „Господи, Ти как стана Бог? Кой Те създаде? Ти как се появи тук?”

Да, аз разбирам Вашия въпрос.

Аз винаги съм бил. Не е имало никога време, когато да не Съм бил.

Аз винаги съм съществувал.

Аз представлявам първоначалната енергия. Аз представлявам освобождаващата енергия. Аз Съм същата енергия, която винаги Съм бил. От енергията се появява още повече енергия и по този начин от енергията се появява Мироздание в многобройни проявления.

Аз се преумножавам и затова Съм Ви казал да се движите напред и да се преумножавате. Да, аз Ви моля да се движите напред и се преумножавате, както Аз съм преумножил Себе си. Да, раждайте деца и поддържайте движението на Мирозданието. В същото време Аз подразбирам повече увеличаването на преумножаване само на физическото Мироздание. Допускам преумножение на Любовта. Разнасяйте Любовта по цялата Вселена и правете всичко съвършено.

Каква е стойността на физическото Мироздание без преимуществата на Любовта? В действителност, на всякакво ниво Мирозданието съществува съвместно само с Любовта. Всичко, което е по-малко от любов, е просто извинение, просто измислица. Не съществува Мироздание без Любов.

Ние говорим сега за разширение. Любовта изобилства. Тя не преумножава себе си във вид на всякакви обекти, разберете това. Тя се разпространява в пълнота. Любовта, така да се каже, е кръгла. Не, тя не е във вид на прави линии, а е на вълни, вълни, които могат да се нарекат Любов. Мирозданието се свива и се разгръща на вълни, а Вие представлявате прекрасните вълни на Мирозданието. Творецът създава Мирозданието. Една постъпка изглежда с много действия. Мирозданието набъбва с радост, красота и природа. Целият живот се разширява и Вие се разширявате.

Понякога, така да се каже, са Ви присъщи болки на растежа. Нужно Ви е да протегнете ръка. Понякога Вие не искате това, но така или иначе протягате. В този момент на Вечност, Вие сте Безкрайността, запълнена със самата себе си.

Аз рисувам тук красива картина. Няма нищо по-красиво. С живота се появява и красота. Отначало се появи Любовта, а после тя добави части от себе си, наречени дървета и цветя, и земя и вода и всички безкрайно нарастващи. Природата на Любовта е да расте. И така, Вие бяхте родени на малка планета на име Земя; Земята еволюира и Вие еволюирате. Ние си представяме пълно Благополучие и Единство, срещаме своето, единствено АЗ и питаме:”Как си ти?”

Не съществуват опустошения. Науката отдавна вече знае за това, че енергията не може да бъде унищожена. Тя може да бъде само енергия. Енергията не се губи, защото тя расте, плува и се наслаждава на себе си и своите деяния. Енергията не осъжда. Помнете, че това е много добре. Тя просто прави това, което прави, и расте, разширява се, проявява се в света, тя идва при Вас.

Вие често задавате въпроси за целите на съществуване, подразбирайки и себе си и отговор на този въпрос е за разширение и изразяване на Любовта. Какво още би могло да бъде осигурено за Любовта? Никога не се е предполагало, че Любовта ще се скрие, да се скрие зад маска, или да лицемери. Любовта има чиста енергия и цялата енергия е Любов. Всичко на света иска да се свърже и да се забавлява. Мирозданието се среща навсякъде, даже там, където го няма.

Мирозданието е като течение на река от песни. Къде съществува песента? Тя се пее и нейният звук се изключва едновременно с това, тя се задържа във вашите уши и сърце. Вашето сърце е всичко, обичани. Вие сте Моето Сърце, обединени в своята красота. Вие сте диханието на Моето дихание. Вие сте Моята душа, изпратени на Земята, жадувайки я. О, Вие сте Творение на Любовта, създадени от Твореца на Любовта, и Тя доминира. Всичко останало, всичко материално не е важно.

Автор: Gloria Wendroff

Превод: Кръстина

www.heavenletters.org

http://heavenletters.org/heavenletters-russian

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони