Saturday, December 21, 2013

Слънцестоене 2013 - Сливащата и Пречупваща точка на тази Дуалност


Съобщение от Сен Жермен и Мелин Лафонт

Всичко протича като субстанция от енергии в безкрайността на Всичко, което Е. Което означава, че всичко е в постоянна промяна и точно сега единствената константа е промяната – всичко се движи и премества в и извън реалността и така нататък. Нищо не спира и нищо не трае, всичко е в движение, тъй както енергията е вълна от движение и промяна.

Зимното слънцестоене отново е перфектна възможност да донесете тази промяна в живота ви и в реалността ви в съответствие с това, което искате да видите променено и с това, което искате във вашата реалност. Тези енергии са там, за да дадат своята сила на проявление, подпомагайки това, което търсите и желаете да се случи /да създадете/ да Бъдете.

Този портал на Зимното слънцестоене на 2013 година отново е великолепна точка, която ще отбележи някои наченки и някои окончания на мисълта на творения и реалности. Вие във Вас установявате точката на сливане с АЗ СЪМ присъствието, която позволява сега да влезе във вашето поле и във вашата реалност и това е много свещен и великолепен, всемогъщ процес, който трябва да измени съзнанието и осведомеността на Човешката раса.

Трябва да има повече информираност за това, което се вписва в тази реалност и във вас самите, както и това, което не ви служи повече, тъй като вие ставате едно с вашия Създател. Знанието ще бъде предадено на други цивилизации, които скоро ще започнат собствен процес на Възнесение на тяхната реалност на дуалността, която съществува в множество други вселени и мултивърси в Космоса. Ето защо този Земен процес на Възнесение е голямо събитие за цялото съществуване, тъй като отразява всички различни раси в съзнание заедно като колектив на Земята.

Много цивилизации и нива на съзнание са въплътени в човешката раса докато ние говорим, за да си сътрудничат в единно силово поле, не само за да помогнат на Гея, но също и за да помогнат с голям неизвестен процес на нивото на съзнание, на което човешката раса се задържа. Това ниво на съзнание е било достигнато преди по време на Лемуриа и Атлантида, но това, което е различно сега, е че човешката раса ще се присъедини с физическата си форма. Плътната маса на физическата форма ще се издигне чрез процес на трансформация, който ще бъде достигнат съзнателно.

Слънцестоенето е важен портал към следващото ниво и към нивото на осъзнаване, което ще бъде достигнато чрез масово издигане на съзнанието и пробуждане. Колкото повече човешката раса работи като Едно, бъде Едно, толкова повече издигането ще се усилва. Ето защо ще бъдат възможни хаос и някои неприятни събития, тъй като често това е най-ефективният начин да се раздвижат мислите/творенията и възприятията на човешките същества. Това носи осъзнаване на това, което не работи повече и ви води до състрадание и любов като Едно, защото в тези трудни моменти хората осъзнават колко важно е да обичаш и да те е грижа, да си състрадателен и да Бъдеш.

Отново, Слънцестоенето ще донесе промени, размествания и енергии, чрез които да осъзнаете, че в най-голяма степен всичко е във вас. Ще ви заведе дори по-дълбоко в пътуването към Себе си, във вашия вътрешен свят и във вселената, която вие сте. Ще ви бъдат показани събития от вас самите, които ще се проявят и ще станат ваша реалност, тъй като ще се изместите към съзнанието на Учител и в нивото на Божествено съзнане.

Точката на пречупване трябва да бъде по-бляскава и по-чиста, сякаш изсвирва сигнал за края на тази дуалност, която съществува от толкова дълго. Това е за което всички сте копнели и сте се подготвяли през 2012 година. Тази точка на пречупване беше настроена и маркирана тогава.

2013 е година за изпълнение на това, което сте задали за себе си и за колектива, това е начинът да го изведете напред. Много упорита работа е свършена и интеграциите започнаха да се въплъщават. Това беше най-активната и „променяща реалността” година и това ще продължи и през 2014 година. Много интеграции на АЗ СЪМ Присъствие ще продължат да се въплъщават, тъй като повече от колектива трябва да започнат с тези интеграции и сливания.

Каквото е било зададено като непроменливо може да се промени за секунда – това е силата, която придобива мощната воля и промяната на вашето лично сърце, обединени в едно. Година 2014 ще усили всичко, което сте задали като своя реалност и каквото сте избрали да Бъдете, а също така ще бъде и година на ефективни промени. 2012-та година беше подготовка, 2013-та беше годината за изпълнение на тази подготовка, а година 2014-та с продължение през 2015-та ще покаже резултатите от това.

Така че е много важно да запазите фокуса си върху главните си цели, за да постигнете най-добрите резултати. Още „събуждания” ще се случат, тъй като енергиите не дават никаква друга възможност, освен да отворите очи за събития, които очите няма да могат да игнорират. Начинът, по който хората ще избират да се справят е напълно зависим от собствената им воля, обаче никой няма да остане незасегнат.

Каквито и да са изборите, те ще бъдат спазени и нищо и никой няма да може да остане незабелязан и незасегнат. Това е, което всички вие избрахте като общност и което се случва сега.

ИСОН ще донесе нейния подарък от възможности и раздвижване, тъй като нейната същност и нейния Божествен план носят магия във въздуха. Това, което я усилва повече, е нейната опашка и нейната енергия от Космическия Божествен План, който датира от раждането на тази вселена. Представлява чиста мъдрост и Божественост.

С любов, Мелин ЛафонтСен Жермен:

Като една раса и като колектив, вие ще повишите вашата честота при Земното ниво на съществуването ви. Земята няма да бъде същата повече, след тази повратна точка на Слънцестоенето, която представлява изпълнение на повратната точка от 2012.

Вижте и забележете промените във вас и не извън вас. Помислете за всичко, което преживяхте около Слънцестоенето през 2012, всички търсеха в света около тях и нищо не се случи по начина, по който се очакваше. Позволете тези очаквания и необходимостта за потвърждения и за доказателство сега да пребивават където им е мястото и отидете вътре този път.

Свържете се с вашата същност и с вашата Божественост в сърцето и вдишайте вашето собствено АЗ СЪМ присъствие, поемете го чрез сърцето си и му позволете да се свърже с вас на това вътрешно ниво; във вашата собствена реалност и във вашата Вселена.

Вдишайте тази връзка чрез корените на вашата заземяващата връзка с обичната Гея, като се свържете чрез истинското си съзнание с Нейното красиво Сърце. В резултата ще бъдете едно с Нея и ще измените заедно с Нейното поле и Нейното Същество.

Дишайте, отпуснете се и релаксирайте! Поемете космическите енергии на портала чрез приемане и позволяване на Себе си, чрез медитация и заземяване, чрез разходки сред природата и докато седите в тишина със Себе си.

Насладете се на своето съществуване и седнете със Себе си на тихо свещено място. Вижте, че вие сте сияние, отразено в сърцето ви. Вие сте красиво същество от светлина и това е така! Влезте в себе си, вие сте си портал и той ще се отвори от вас, и се усилва от вас с помощта на идващите енергии. Не чакайте повече нещо да се случи и да бъде направено за вас, тъй като ще се разочаровате. Вие чакате себе си! ВИЕ сте това, което идва, така че не чакайте, а БЪДЕТЕ! Бъдете себе си, правете себе си, позволете си и портала ще бъде отворен за вашето издигане.

Моята любов за вас и приемане са винаги тук и са ваши. Моята промяна и енергията ми са във вас, за да допринесат в процеса на всеки един от вас. Моята искра е ваша, за да я използвате и да я призовете, направете го ив секи от вас ще се възпламени с чистота и сила ви.

Виолетовия пламък преобразува всичко отвътре и отвън и той ще ви издигне в Божествената чистота, така че вие да разонирате само с нея и да ви донесе само това.

Приемете, допуснете, прегърнете и БЪДЕТЕ себе си.

АЗ СЪМ това, което СЪМ

Сен Жермен

Източник

Превод: Ивайло Иванов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони