Friday, December 6, 2013

Ние сме, в известен смисъл, привлечени по-близо сега, и е време за вас да знаете това. - канализирано от Рон Хед

5 Декември 2013
Архангел Михаил
 reflection2
Ние ще говорим днес по въпроса за яснотата.

Тъй като на вас ви е известно повече от добре, когато комуникацията между физическото и нефизическото е направена по този начин, което означава телепатично, винаги има някакво ниво на изкривяване. Това се дължи на необходимостта от използването на способностите на приемника. Умът на приемника е намесен, което носи в процеса опитът и вярванията, емоциите и страховете, както и по-голям или по-малък речник и разбирането на канала, също така добре.

Много от тези които сме избрали да служат по този начин полагат големи усилия за да гарантират, че те са възможно най-ясни когато участват в този процес. Мнозина си поставят за цел да се подобряват постоянно. И ние също даваме нашия принос в две насоки: изчистване техните способности за приемане и непрекъснато подбуждайки ги да останат съсредоточени и стремежите им да са винаги малко по-добри. Ние доведохме това съобщение до вас, така че да може да се чувствате комфортно докато четете или чувате когато съобщението резонира с истината за вас. Но ние имаме друга причина за разгласяване на тази тема по това време.

Вие ще сте забелязали, а може би и изпитали върху себе си, увеличението на броя на индивидите които ние сега сме в състояние да достигнем по този начин. Така да се каже, може би дори вие започвате да усещате наченки на контакт с това за което терминът е " от другата страна на завесата ". Ако това е така, ние ви призоваваме да вземете присърце редовете по-горе.

В някои случаи, може да бъдете толкова силно повлияни, че да се чувствате така, сякаш завесата се натрапва върху вас, въпреки че знаете, разбира се, че случая изобщо не е такъв. В някои случаи, може да бъде в отговор на собствените ви съзнателни усилия. Това е най-широко разпространения случай. И има много вариации между по-горните.

Ние ви призоваваме, какъвто и личен опит да имате, да поддържате намерението си да подобрите всеки ден. Нека не забравяме да напомним на всички тези, които получават това съобщение напечатано или в аудио формат, че нищо не се случва тук, което да не е еднакво достъпно за тях, може би с известно усилие, но въпреки всичко е на разположение.

Ако изберете този път, вие имате нашето уверение, че вашия собствен "екип ", вашите водачи и т.н. , ще бъдат повече от готови да се срещнете по средата, така да се каже. Бъдете отворени за това по какъвто и начин да то се проявява за вас. Ние знаем, че много от вас, които ще прочетат това са ежедневно развеселени от това, което наричате ангелски числа, пера върху вашите пътища, монети и т.н. Това са наистина синхроничности, които вие и вашите " екипи " са договорили като начини да получат вашето внимание и да започнат да общуват.

Ако разпознавате това и възнамерявате да изследвате и разширявате опитът си, вие ще откриете начини да го направите. Това е естеството на времето, а също и на тези, които четат това сега. И нека не забравяме тези, които слушат сега. Ние сме, в известен смисъл, привлечени по-близо сега, и е време за вас да знаете това. Достатъчно за сега. Ние може много добре да отнесем това отново по-късно.

Приемете нашата любяща прегръдка сега и ние ще говорим отново скоро. Добър ден.

Превод:Hristo

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони