Sunday, December 15, 2013

Седмично послание на Хиларион 15- 22 декември 2013г.

Възлюбени,

Тъй като Слънцестоенето наближава и влияе, човечеството е извисено все повече и повече в енергийните си полета и всеки е надарен с присъствието на Ангелските реалности по-масово, отколкото когато и да било преди. Това дава възможност на всеки човек да получи милостта на Ангелските реалности, която помага в отварянето на сърцата и душите им за по-висшите честоти на светлината и любовта. Когато всяко същество получава по-голям приток и приемане на Христови енергии в собственото си сърце, действа дълбока и фина промяна в ежедневието им. Това ще започне да личи в изразяването между всички хора, когато те си взаимодействат и се свързват помежду си. Изразите и качествата на мир, любяща доброта и добра воля ще станат все по-често срещани, взаимни, тъй като човечеството започва да разбира по-висшата цел на много неща, които не бяха достъпни за проницателността им преди.

Навсякъде по планетата, ще се надигне движение на съзнанието на любовта и хората ще бъдат издигнати в по-висше възприятие на истинската им цел на съществуване тук в историята на тази планета по това време. Ще започнат да се случват много откровения в съзнанието на всеки човек и това ще бъде изразено чрез отразяването на любов и общо съзнание в по-големите изрази на живота на Земята. Хората повече няма да се страхуват или да се чувстват смутени да изразят напълно любовта, която чувстват в сърцата си във всеки един момент. Цялата красота на по-висшите качества във всяка душа ще се издигне на повърхността в радост и щастие в техния външен израз. Всеки човек ще направи усилието да пренасочи мисловния си процес в линии, които благославят другите и тях самите чрез техните действия, мисли и дела. Даването ще стане нормален израз във всеки човек, защото те разбират, че като даваш на другите, те в замяна дават на теб.

Законите на Вселената ще бъдат разглеждани като изпълняващи човешките по-висши намерения с по-голяма честота и хората ще смятат за много по-лесно да получат изпълнение на най-дълбоките си и най-съкровени мечти в сравнение с когато и да било преди. Разбирането, че всяка душа е отговорна за доброто, което се материализира в живота и, защото именно това е, което те са извадили навън, ще стане реалност. Този закон винаги е бил в сила, но с плътността по планетата беше такъв, който се осъзнаваше много по-бавно. Всичко това сега се променя бързо и чудесата на света, в който живее и диша човечеството, ще се видят, ще се разпознаят и ще се оценят. Наистина, това е най-красивата и чудна планета във Вселената! Човечеството държи голям потенциал в клетките си и в системата си на ДНК и този потенциал ще започне да се разгръща естествено и с радост.

Навсякъде по планетата, ще говорят гласове в мир и хармония, деклариращи по-добър живот за всички души, които избират да се въплътят във физическо тяло, така че те да могат да изпълнят житейския си план и цел. Енергията на любовта ще се материализира с по-голяма честота и сила, отколкото някога преди и поради това във всеки човек ще има трансформация, подобна на която никога преди не е била мислена. Всеки човек ще почувства смирение като осъзнае каква голяма възможност му е дадена в инкарнацията му на тази планета по тези времена и това ще допринесе за съживяването на по-висшите качества за изразяване във всеки човек и в системите, които са били в сила на тази планета.

Човечеството ще се издигне в унисон със Земята, тъй като те са издигани в енергиите, които са всепроникващи за целия живот на Земята и ще има огромно усилие за поправяне на всички щети спрямо Земята и нейните царства в преследването на богатство за сметка на всичко друго. Ще се открият по-добри начини за осигуряване на необходимото за всички хора, които ще са в хармония с всичко живо на Земята. Това ще улесни въвеждането на нови технологии, които бяха потискани в миналото, а това ще направи живота на планетата ви много по-прост и лесен, отколкото се изпитваше преди. Всички, които получавате тези нови знания, сте тези, които се съгласиха да ги споделят свободно, за да допринесат за по-бързото влизане в действие на трансформацията в по-високите измерения на съзнанието. Това е най-вълнуващо развитие в процеса на издигане на вашата планета.

До следващата седмица …
АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони