Tuesday, December 10, 2013

Вие наистина се справяте по-добре отколкото осъзнавате. - канализирано от Рон Хед 8 Декември 2013


Архангел Михаил
 discernment
Нека да обсъдим днес с вас начините по които тълкувате канализираните послания които ви се дават. Ние разбира се знаем, че те ще бъдат възприети по начина по който те са дадени. Но ще ви бъде от полза, може би, да видите това, което ние виждаме.

Много канали и техните послания са повлияни повече от другите от своите собствени системи от убеждения, от тяхното предразположение към една интерпретация на информация или друга. Това може да е било леко или може да не е било. Всички съобщения са, поради използваните методи, което означава телепатия, предмет на по-висока или по-ниска степен на точност. Това не е за да се съобщи, нито е имано предвид, някакво неодобрението към някого, който се опитва много усилено да осигури най-добрата информация която може в тези времена. Всяко искрено усилие е оценено.

В нашето описание на този процес, ние сега сме достигнали мястото, където е налице четливо или чуваемо съобщение за ваш достъп, точно като това което четете или слушате сега. Всеки от вас ще прочете или чуе това и ще го приеме или отхвърли според неговия резонанс с това което вече вярва. И в този момент, съобщението е променено по-нататък. Имате детска игра, наречена развален телефон, която илюстрира този процес. В играта, колкото повече хора участват, толкова повече оригиналното съобщение се променя.

Сега, също е възможно съобщението да бъде променено повече към първоначалното му предназначение. И тук ние стигаме до гледната точката която искаме да изложим. Ако, веднъж всеки индивид получи съобщението, всеки от вас вземе това което сте чули или прочели, и стои с него в сърцето си, сърцето ви ще ви помогне да получите най-истинното от това което е възможно за вас в момента. Ако попитате, вие ще имате толкова помощ с това, колкото каналът е имал, когато той или тя го е получил/а. Това е прозорливостта за която ние говорим толкова често.
   
Способността ви да правите това расте докато напредваме през това пътешествие. Поглеждайки назад, ние сме сигурни че можете да видите как вашите разбирания са се променили, понякога нежно и постепенно, понякога радикално. Виждаме някои да имат каквото вие наричате " Аха! " моменти, в които много парчета от пъзела попадат заедно. Не са ли прекрасни тези моменти?

Едно последно нещо, което ще споменем. Никой на вашата плоскост на Сътворението не разполага с цялата истина за нещо. Затова ви молим да не съдите нито себе си, нито който и да е другиго. В края на краищата, вие можете само да сравните тяхната част от истината със своята собствена.

По-точно, то ще ви служи добре за да почетете другите за това, че са на пътешествие, точно както вие сте, и да им пожелайте най-доброто. Това не означава, че трябва да възприемате нещо с което не сте съгласни, нали? Просто почете техните усилия живеейки и учейки възможно най-добре.

В този момент, ние бихме искали да почетем всеки от вас за вашето възможно най-добро живеене и учене, а също и да предложим нашата любов и подкрепа в това. Вие наистина се справяте по-добре отколкото осъзнавате. Ние ще говорим отново скоро. Добър ден.
Превод:Hristo

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони