Tuesday, December 3, 2013

Вашето желание и молитва са най-определено горивата, които ви придават движение напред. И вашето намерение дава посоката. - канализирано от Рон Хед

1 Декември 2013

Архангел Михаил
 today

Скъпи приятели, ние ви посрещаме днес в период на интеграция и консолидация за вас, време за да асимилирате това, което сте придобили до този момент през вашите пътувания. Това няма да бъде много продължително, и някои от вас може би ще желаят да продължи по-дълго, отколкото ще бъде. Но все още има дълъг път да пътувате, дори и за най-прекрасните същества които сте и в които продължавате да се превръщате.


Повечето от това за което ние говорим за сега все още е донякъде извън вашето разбиране. Все пак, ние знаем, че много от вас започват да получават наченки. Вие виждате повече от светлината, повече от това кой сте, повече от това накъде отивате.


За тези от вас, които все още не виждат, нека кажем, че ако това е видът съобщения, които следвате, ако това е видът мечтание, който държите в сърцата си, то вие сте най-категорично по този път, също така добре. И позволете ни да ви уверим, че вие сте много по-напред отколкото сега възприемате. Гледайки себе си може да се чудите как можем да заявим такова нещо. Как е възможно да го повярвате?


Нека ви напомним за едно или две неща. На първо място, вашето желание и молитва са много определено горивата, които ви придават движение напред. И вашето намерение дава посоката. И след това, ние ви напомняме, че сте част от единството на колективното сърце на човечеството. Вие се издигате заедно. И това е най-красивото и фантастично нещо за гледане.


Знайте, че всеки път когато давате любовта си, най-добрите си надежди, една прегръдка, дори усмивка на някой, всеки път, когато помогнете някой да се почувства по-добре, това повдига неговото състояние на съществуване, повдигате своето собствено, и повдигате цялото. Всеки път, когато прекарате тихо време в сърцата си в молитва, по време на медитация, или просто представяйки си бъдещето което желаете за вашия свят, вие го довеждате по-близо до вас.


Много бързо сега вие ще бъдете отново тласнати в нарастващия поток на промяната, като импулса и бързината на промяната ще нарастват значително. Казвали сме ви за това преди. Вие бяхте търпеливи. И вие имате, като резултат от вашите намерения и молитви, целите за които сте дошли тук по това време, правейки големи крачки във вътрешните си същности.


Сега външните огледала за обратно виждане на това са на път да отразят обратно към вас все по-точна представа за това, кой наистина сте. Вашата комбинирана енергия започва да се усеща. Не забравяйте, че ако от време на време нещата изглеждат неуравновесени, и вие не виждате положителната посока към която са се запътили, просто знайте, че най-добрите ви интереси винаги са нашето намерение, и възродете своята собствена непоколебимост.


Тези похвати, тези намерения, тези чувства са силата на промяната която желаете. И знайте, че разполагате със собственото си намерение и енергията на нашата любов се съединява с вашата през цялото време. Не се обезсърчавайте от нищо което се случва около вас. Всичко се случва сега точно както трябва да се случи за да донесе най-висшия и най-добрия резултат на вашия колективен поглед, въпреки че може да бъде невъзможно за вас да го видите от вашата гледна точка. Свързвайте се с нас по всяко време когато имате нужда да подновите знанията си за това. Ние ви обичаме нежно и сме тук тъкмо за тази цел, скъпи единствени.

Добър ден на вас сега. Ние ще говорим отново скоро.

Превод:Hristo
 http://oraclesandhealers.wordpress.com/2013/12/01/your-desire-and-prayer-are-very-definitely-the-fuels-which-impart-your-forward-motion-and-your-intent-provides-the-direction-channeled-by-ron-head/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони