Tuesday, December 17, 2013

Разпространете!!!


Завръщането към Невинността
21-12-2013

След изключително успешното активиране на портала Аион, е време да се предприемат действия отново! Затова ще се срещнем в големи и малки групи, както индивидуално, така и колективно, по време на слънцестоенето на 21 декември, за да изпитаме Завръщането към Невинността. Много от нас ще се съберат и отворят себе си за най-дълбокият аспект на нашето Същество, невинната душа, за да се закрепи нашето съзнание отвъд света на игрите, които Кабала се опитва да играе с нас.

Нашият вътрешен опит ще подкрепи плана за планетарно освобождение, така че да се прояви възможно най-скоро, без насилие и гладко, колкото е възможно. Можем да го направим! Това трябва да стане вирусно! Ние трябва да достигнем много хора, така че критичната маса да бъде постигната. Моля, публикувайте информацията на вашите уеб сайтове и блогове. Ако знаете, алтернативна медия, можете да я изпратите до тях. Можете да създадете местна група във Facebook. Можете да създадете видео за това и да го качите в Youtube.

В момента на слънцестоене на 21 декември ще бъде кулминационната точка на мини портал, който ще се отвори в края на прозореца на възможностите октомври-декември. Този мини портал ще бъде многоизмерен прозорец за по-нататъшното закотвяне и заземяване енергиите на портала Аион и ще ни подготви за активирането на много важен портал, който ще се отвори през април 2014 година.

Мини Порталът ще се отвори с пълнолунието на 17 декември, а неговата повратна точка е активирането на Завръщането към Невинността на 21 декември и ще приключи на 25 декември.

Хелиоцентричната карта на активирането на Завръщането към Невинността показва голям тригон на Юпитер, Сатурн и Хирон (заедно с Джуно), лечебен грандиозен квадрат на Венера, Веста, Меркурий и Джуно. Това означава времето, когато изцелението на всички напрежения в рамките на колективният женствен принцип е най-накрая възможно, водейки ни към завръщането на невинността:


Когато сме в контакт с нашето невинно Душевно присъствие, ние сме извън обсега на Кабала и техните манипулации. Когато критичната маса от хора изпита тази невинност, няма връщане назад. Това ще доведе до разпадането на Архонската системи за контрол на карма, липса и вина, и отварянето на нашето колективно съзнание за пристигането на чудесата.

Чудотворната реалност е бъдещата съдба на нашата планета и бъдещия резултат от еволюцията на съвкупността от нашата Вселена, когато всички ние се приближаваме в Едно.


Ние сме програмирани от архонтите в Атлантида да спрем да вярваме в приказките и да купуваме в реалността, която те създадоха за нас. Но ние вече не трябва да играем играта по техните правила. Време е да се събудим и да започнем създаването на реалност, която всички ние заслужаваме. Когато имате силен контакт с вътрешната си невинност, не е нужно да се борите за оцеляване или да следвате всеки друг аспект от програмирането на Кабала. Можете да излезете от играта и да проявите всичко, което ви трябва чрез магнитното проявление от изразяването на себе си като Душа и следвайки своята божествена мисия, която ви помага да допринесете за планетарното освобождение.

Ние ще проведем нашето основно активиране в Гластънбъри, Великобритания. Гластънбъри е едно от най-мощните места на планетата с вихри на Богинята и идеалното място да се закотви активирането на Завръщането към Невинността. Вие сте повече от добре дошли да се присъединят към нас:

http://portal2012.org/Glastonbury.html

Дори и ако не можете да се присъедините към нас в Гластънбъри, можете да направите това активиране в своя собствена група или дори сами, независимо в коя част на света се намирате. Ние всички ще правим това активиране в момента на слънцестоенето, което идва на 21 декември в 17 часа 11 минути UT / GMT. Това се равнява 18:11 CET в Централна Европа, 00:11 EST в Ню Йорк, 11:11 ч. CST в Чикаго, 10:11 ч. MST във Финикс и 09:11 ч. PST в Лос Анджелес.

За България -19:10 ч.!

Можете да видите точното време за активирането на много места тук:

http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Return+To+Innocence&iso=20131221T1710&p1=2477

Инструкции:

1. Посветете 21 Декември на свързването с вашата вътрешна невинност. Прочетете приказка. Играйте с детето си. Гледайте изгрева. Помиришете цветята. Усмихвайте се.

2. Няколко минути преди слънцестоенето се настанете удобно, затворете очи и се отпуснете като наблюдавате дъха си.

3. Всеки път, когато издишвате, излъчете вътрешната си невинност в заобикалящата ви среда чрез сърдечната чакра и продължете да правите това между 5 и 30 минути.

Победа СЕГА! Освобождение СЕГА!

Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони