Tuesday, December 3, 2013

СаЛуСа – 3 декември 2013г.

Чувствате ли призива ни, Скъпи Мои, призива, който ви изпращаме в нашата енергия, за да ви помогнем да завършите трансформацията си и да достигнете по-високата реалност на избора си. Може да се чувствата така, сякаш сте физически повдигани, особено, когато заспивате, когато сте напълно отпуснати и умът ви е напълно спокоен, това означава, че вие, като съзнание в настоящата си форма, сте готови за придвижването, но телата ви се нуждаят от това промяната да бъде завършена, тъй като ще се завърнете в тях с много по-високи честоти. Почувствайте как енергията на по-висшата ви реалност се усилва във вас и тялото ви е в състояние да получава все повече и повече със завършването на промяната. Силата на това чувство е в голям синхрон с избора ви и с желанието ви да сте свързани с нас като ваше семейство и с всичко, което възприемате като ваша по-висша реалност, а вие може да се изненадате от силата на собственото си намерение и желание.

Тези моменти са тук за вас, за да можете перфектно да се синхронизирате с всички по-висши енергии, които текат в и около вас, а Ангелската Реалност е така близо до вас сега, както никога преди, защото те помагат на всички вас, според желанието си, да достигнете вратата, която вече е отворена за вас, за да пристъпите в следващия опит. Можете да видите знаците им навсякъде и можете да почувствате енергията им, която нежно ви обгръща през цялото време, изоставяйки обичайните тревоги и давайки ви повече енергия, за да се фокусирате върху всичко, което е важно сега. Важността на някои неща сега е ясно видима за вас и всички вие, които избрахте да се придвижите напред, не можете да ги игнорирате, защото енергията, в която сега всички вие изплувахте, е много силна и буквално ви бута в точното място, откъдето можете да завършите всичко необходимо за завършване преди крайното ви издигане.

Всички вие ще бъдете удивени от силата, която ще донесе финалната фаза на вашата трансформация и ние знаем, че вие вече усещате, че нещо велико и нещо, което никога не е било изпитвано преди, е „във въздуха”. Приемете и се отдайте на това знание и почувствайте движението нагоре, на крилете, които собствената ви енергия създаде за вас, за да можете да съществувате отново в чистата Любов и Светлина. Дори физическото ви тяло започва да се усеща по-леко без доказателство за загуба на тегло, а това е, защото не ви се налага да носите в съществото си всичките неразрешени преди проблеми. Вие наистина сте извисявани и понякога може да имате чувството, че краката ви не докосват земята. Радвайте се на всеки един опит, през който сега преминавате, защото ще ги помните много дълго време.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и всички ние се радваме на чувството, което създава изпълнението на вашите желания и сме безкрайно щастливи да сме част от тях. Заедно ние създаваме мощен съюз от Любов и Светлина, които ще се разпространят из цялата Вселена и ще помогнат за издигането на всяка една Душа в нея.

Канализирано чрез МАДАД

Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони