Sunday, December 22, 2013

Седмично послание на Хиларион 22-29 декември 2013г.Възлюбени,
Висшата енергия на Любов се излива към вашата планета, когато хората празнуват със семействата и с любимите си хора. Това е магическо време от годината, когато всеки вярва във всички възможности и че добрата воля, която се проявява, ще поправи всичко в света. Любовта прелива дълбоко във всяка душа и всеки искрено мечтае и очаква с нетърпение символичното ново начало в идващата Нова Година. Много неща се промениха през изминалата година и когато хората се обърнат назад за равносметка, те ще се изненадат от всичко, което се случи. Ако хората проследят всички развития във всички сфери на човешкия живот на Земята, те биха видели, че, наистина, светът им се променя драматично.

Нови земи се издигнаха от океана и повече земи ще продължават да се издигат в различни места. Планетата ви преминава през невероятна за възприемане метаморфоза и именно вие сте тези, които я направиха възможна чрез смелото поддържане на светлината по планетата, дори когато не бяхте разбрани от хората около вас. Това бързо се променя, тъй като тези около вас възприемат, че вероятно вие сте знаели нещо, за което те не са били наясно преди и те искрено започват да се стремят да се осведомят със знанието, необходимо им, за да си обяснят случващите се промени, в тях и в света, в който живеят. Ще има голям наплив от заинтересовани, търсещи по интернет отговорите на техните ново-формулирани въпроси.

Това са въпроси, които мнозина от вас си задаваха преди много десетилетия и когато намерихте отговорите, вие започнахте да изграждате вътрешната сила, необходима за поддържането на убежденията ви. Като правехте упорито това през животите си, вие го направихте толкова по-лесно за тези, които сега започват да търсят отговорите и ще има голям наплив, тъй като разбирането идва до по-големи групи от населението. По-младите поколения дойдоха на планетата с кодове, които вече са на местата си, готови за времената, които изпитваме сега и тези кодове сега се активират в ДНК нишките им, както е Божествено постановено в точния момент. Припомнянето идва много по-лесно и елегантно, когато завесите на забравата постепенно се вдигат.

Когато се разгръща голяма промяна в съзнанието на човечеството, тя се разраства в експоненциална, но тиха революция. Това е революция на съзнанието или по-точно, еволюция на съзнанието. Тъй като повечето хора се обръщат към собствената си светлина, кристалната решетка им помага като им носи повече от това, което се стремят да намерят. Началата на телепатичен контакт между хората постепенно ще се формират и това ще доведе до вълнуващи развития във всички сфери на комуникация и в технологиите. Много нови устройства ще бъдат създадени и разпространени по света. Те ще помогнат на онези на Земята да комуникират по-ясно и дори по-бързо, отколкото преди, не само с обитателите на планетата, но също и със Звездните нации, тъй като те са разпознати като роднини.

Епоха на Галактическо взаимодействие с други форми на живот ще стане приемлива концепция, която ще види сътрудничество в разширяването на разбирането във всички сфери на обмен. Информацията ще продължи да се излива в Земната атмосфера с намерението да помогне на човечеството да продължи подкрепата си в още по-голяма светлина и знание и за това как то може да помогне за улесняването на този процес. По-голямо сътрудничество между всички хора ще помогне за придвижването на човечеството и на Земята напред в още по-големи спирали на знание на всички нива на живот по планетата. Все повече и повече хора ще разберат концепцията, че любовта е решението на всяка ситуация, която изниква. Като се прилага тази сила на Любовта в конструктивен начин, ще се види голямо подобрение във всички области на живота на Земята. Това е велико време за живот на Земята!

До следващата седмица …
АЗ СЪМ Хиларион
Превод:Tauno
©2013-2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони