Saturday, December 28, 2013

Сен Жермен – Мощен инструмент за Възнесение


Мелин публикува този инструмент (ченълинг от 2012) под трите стъпки:

 Мощен инструмент за Възнесение - Май 2012г.

Сен Жермен чрез Мелин Лафонт

Скъпи мои, Днес ще обсъдим инструментите, които можете да използвате за Възнесение. Ще ви дам мощен инструмент под формата на моя красив и изключително силен Виолетов Пламък. Първо и преди всичко: от първостепенно значение е винаги да създавате силна връзка преди да започнете с процеса на канализиране или метода познат като Таук. Предлагам ви да използвате инструмента, който получихте от Архангел Михаил, чрез ченълинг от Рон Хед:


Този инструмент предполага мощен начин винаги да бъдете защитени и благодарение на него, можете да избягвате всякаква нежелана намеса. След създаването на тази защита можете да използвате моя Виолетов Пламък, за да се пречистите и подсилите. Просто визуализирайте стаята, в която се намирате, както и себе си, напълно потопени в този мощен Виолетов пламък и изчистете всичките ви полета, всичките ви низши тела и чакри.

Изчистете чакрите си една по една, както и състоянието си: „Декларирам, че АЗ СЪМ Всемогъщия Виолетов Пламък на Сен Жермен. АЗ СЪМ, АЗ СЪМ, АЗ СЪМ. АЗ СЪМ Божествен и спокоен. АЗ СЪМ всемогъщия господар на себе си и АЗ заявявам, че АЗ се Възнасям и се превръщам в мой Възнесен Учител. АЗ СЪМ, АЗ СЪМ, АЗ СЪМ Божествена Любов, съществуваща като чиста и безусловна Любов. АЗ СЪМ, АЗ СЪМ, АЗ СЪМ своя всемогъщ Учител от Светлината и Любовта. Сияй през мен всемогъщи Виолетов Пламък от АЗ СЪМ Виолетовия Пламък на Съвършенството и Чистотата. АЗ СЪМ, АЗ СЪМ, АЗ СЪМ завършването на мен в цялата Любов и Чистота. АЗ СЪМ, АЗ СЪМ, АЗ СЪМ Всичко, Което Е.”

Това е инструмент, който можете да ползвате по време на изчистването на полетата и чакрите ви. Можете да го използвате всеки път, когато медитирате или дори докато отивате на работа. Помага за повишаване на вибрацията ви и за запазване на съществото ви чисто от всички ниски енергии, които ви бомбардират в ежедневния живот. Виолетовият Пламък е много мощен инструмент за ползване във всякакви ситуации, както всички други цветове, познати с тяхната употреба. Така че използвайте моя Виолетов Пламък колкото често желаете, защото той е ваш също. Повикайте мен и моя Виолетов Пламък всеки път когато се нуждаете от изчистване и засилване, Аз ще бъда до вас.

Мое желание е да ви служа, и ви обичам всички. Силен съм в услугите си, които ще станат очевидни, като силния Виолетов Пламък. Ние винаги ще сме на вашите услуги, когато се нуждаете. Имайки предвид това, Аз очаквам следващата ни среща, тъй като нашата взаимна връзка става все по-силна всеки път.

Намасте. Аз съм Сен Жермен.

Послепис: Това е особено добър инструмент за души в началото на пробуждането си.


Превод: Габриела Петрова | Самосъзнание.com


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони