Saturday, December 21, 2013

Има още много да дойде, но вашия напредък е забележителен.- канализирано от Рон Хед 20 Декември 2013


Архангел Михаил
 uphill
Вие седите днес напълно потопени в енергия, която въпреки че не е напълно нова за вас, е станала толкова силна че я усещате постоянно, а не само когато медитирате или седите тихо.

Утре е пикът на слънцестоенето и момента на тези пикови енергии ще се случи тогава. След това за известно време интензивността ще изглежда че утихва, но както е в случая на всяка една от тези вълни сега, тя няма да се върне на нивото, на което беше преди. Съчетайте това с факта, че способността ви да ги усещате се е увеличавала всеки път и вие ще осъзнаете защо чувствате тези енергии толкова силно.

Всеки от вас ще усеща това по начини които ще се различават малко от тези около вас. Това зависи от това как сте " свързани ". Дали сте виждащ човек, чувстващ човек, чуващ човек? Вашите преобладаващи начини на възприятие ще се приложат. Но повечето от вас се чувстват като че ли седите във вибрационно-пробиваща машина, чувствате треперещо налягане, или като че ли около вас има нечие присъствие.

В точния смисъл това не е нещо ново. Новото е способността ви да го възприемате. Това беше градено цяла година. Вие си мислехте, че нищо не се промени по това време миналата година? Колко често сме чували това. Е, поздравления за вас за добре изживяната година и добре започнатата работа. Има още много да дойде, но вашия напредък е забележителен.

Сега, ако ни позволите, нека да предложим някои общи неща които вие можете да поискате да направите по време на пика на този важен момент. Има много, много видове медитации и молитви, практикувани във вашия свят. Това е така, както трябва да бъде. Вие сте намерили това, което работи за вас, дори и ако това е проста разходка сред природата. Ние препоръчваме, ако вашата практика позволява събирания, да направите това и да се обедините с други в групи. Ако ли не, да се обедините с други в обща цел. През това време, поставете най-висшите си молитви, вашето намерение за бъдещето на вашия свят в общото съзнание. Чувствайте единството на вашия свят. Бъдете като едно, защото наистина сте, както ще разберете.

Ние виждаме, че има знаменито много планове за такива дейности за денят, една голяма част. Вие ще ускорите промените, които пристигат. Вие ще ускорите вашите собствени персонални промени. Докато сте в това, мислете за изхвърлянето на последните парчета багаж от заядливостта, която може да почувствате, така че наистина да можете да се насладите на духа на този празничен сезон. Представете си, ако щете, възходяща тенденция по която пътувате заедно. Защото ние ви казваме, че всичко е нанагорно от тук. И ние казваме това с най-доброто значение. То може да бъде трудно, но това означава, че ще става все по-добро и по-добро.

Мир и любов за всеки от вас. Добър ден.
Превод:Hristo
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони