Wednesday, December 18, 2013

Кометата ИСОН наближава Земята

Космическо Съзнание – чрез Уил Берлингов

Стивън: За всички, заинтригувани от Кометата Исон (като мен), предлагам особено интересна извадка от текуща сесия на Уил Берлингов – посланик и преводач на Същност, известна като Космическо Съзнание. С помощта на Джоан Милс, оформяща въпросите. Статията дава по-разширена информация относно коментарите на Галактическата Федерация чрез Блосъм Гудчайлд и Шелдън Найдъл за същността на Кометата Исон. Според тях кометата е „Галактически кораб”. Те предоставят информация за нейния строеж и значение.


Космическо Съзнание: Исон наближава Земята, 
канализирано от Бил Берлингов, 4 Декември 2013

Въпрос: Вярно ли е твърдението, че кометата Исон се разби на малки парченца, когато достигна Слънцето, както говорят всички? Ако е така, какво се случи с кораба на Галактическата Федерация, който се движеше с нея? Как това се отрази върху мисията й по отношение на планетата Земя? Беше ли избухването предвидено или се случи в резултат на атака от страна на Рептилианската раса от Орион. Вашето мнение?

Космическо Съзнание: Нещата не са винаги такива, каквито изглеждат. Не се доверявайте на информацията от онези, които са поставени да ви информират, но всъщност са водени от прикрити цели. Има хора, които желаят да смятате, че Исон е унищожена и се е превърнала в разпръснати късове. Както каза Космическо Съзнание: нещата невинаги са такива, каквито изглеждат. Там все още има няколко космически кораба, които съпровождат частите на кометата Исон.

Космическо Съзнание обяснява случилото се с кометата Исон преди избухването на централната маса, считана за комета. Тази основна маса беше заобиколена от материя, която в съприкосновение със слънчевите лъчи бе изхвърлена в пространството. Останала огромна маса продължи да се разтваря, движейки се към Слънцето и когато достигна своя перихелий, сърцевината на Исон се разчупи и разпадна.

Тогава определени хора, уважавани в НЛО средите излязоха със съобщение за разрушаването на кометата и превръщането й в клъстери и парчета под влияние на слънчевата активност и близост. Много от сателитите по това време прекъсваха предаванията на информация за по няколко часа в продължение на дни.

В последствие беше показано и обявено състоянието на Исон след перихелия на Слънцето, когато тя започна обратното си въртене по посока към Земята, във вид на клъстер от късове. Те все още не се обясняват правилно. От няколко седмици насам Космическо съзнание подчертава, че е имало кораби на повърхността и във вътрешността на кометата.

Силите, които използват кометата притежават технология да пресъздават материя, зад която да се скрият. Сърцевината на кометата е куха. Там се намират няколко кораба между масата и центъра. Корабите на повърхността бяха заснети по-рано при фотографирането на кометата. Тези кораби са все още там, независимо, че са прикрити и невидими за нас. Това което се случи беше освобождаване на материя от центъра на кометата и образуване на клъстери, които сега биват сочени за остатъците от Исон.

Енергията на парчетата се запази, но по-важното е, че корабите, които бяха в и около сърцевината продължават да кръжат около нея и са се насочили към планетата Земя. Полето с отломки, което следва кометата като опашка е огромно по размери и обхват и ще премине покрай Земята около 26, 27, 28 декември. Предстоят интересни моменти, свързани с кометата и сагата тепърва започва.

Основната идея на дезинформаторите, които съобщиха за гибелта на Исон, беше да изключат предположението, че кометата носи важно значение и предопределеност. Като опитни илюзионисти те позволиха едни кадри да бъдат видени, а други скрити от хората. Подобни трикове са разигравани и от двете страни. Галактическата Федерация има свои собствени причини да избира кога да свали завесата над корабите си и кога да направи видима флотилията си. Съществуват сили на планетата, които не биха искали наближаващите кораби на Федерацията да бъдат забелязани от хората. Небесната флота изпраща лъчи и енергийни потоци към Земята, за да подготви електромагнитното й поле за среща с отломките на Исон, които ще донесат на планетата своите дарове: нови минерали, скъпоценни камъни и предмети. 

Това предстои да се случи и каналът категорично твърди, че кометата Исон, независимо от претърпяната трансформация, е все още различим обект в звездното небе, който се е запътил към Земята и обхваща различни летателни обекти, така както и отломки, които ще влязат в съприкосновение с повърхността.
Преминаването на кометата покрай Земята ще продължи седмици и месеци напред, но конкретно след Коледа, на 28 декември е периодът, в който планетата ще бъде изцяло под влияние на опашката на Исон. От съществена важност, по-голяма от всяко друго събитие, обявявано досега, е доказателството за наличие на извънземни сили на борда на кометата, която наближава Земята.

Дали ще бъде напълно и истинно предадена информацията предстои да разберем. Силите, управляващи в момента планетата ще се опитат да прикрият истината и знанието за събитието. 
Наблюдавайте небето и знайте, че то приютява невиждано досега събитие и промяна, за онези, готови да получат тази информация, визия и нова реалност. Това приключва отговора.

Благодаря Космическо съзнание! Следващият въпрос, свързан с Исон засяга учените, които все още твърдят, че кометата е посещавала Слънчевата система в миналото два пъти, според записаните данни и също така, че тя е „парче лед”. Верни ли са предположенията им?

Спомни си какво Космическо съзнание спомена преди малко, че онези, които целят да заблуждават ще говорят неща, които не са непременно истината. Вярно е, че кометата Исон е посещавала Слънчевата система във вид на „леден блок”. Този й вид, беше използван като начин за маскировка с куха сърцевина, създадена изкуствено, за да прикрие флотилията на Галактическата Федерация.

По същото време имаше и други кораби, заобикалящи ледената маса, около ядрото на кометата. Те изпращаха пулсиращи вълни по посока на Слънцето, Марс и Земята. В предстоящите дни, подобна енергийна помощ ще бъде предназначена и за Земята.

Всичко се случва с цел и тя не е да се навреди на планетата, а както казва Космическо Съзнание, да се изпълни Божествения план. Напомняме, че това се случва в момента. Според изявлението на онези, които отхвърлиха кометата и казаха: „Тя е само парче лед”, те не желаят човечеството да узнае истината, че в действителност тя е куха и приютява космически кораби. Държат населението в неведение, че извънземна флотилия наближава Земята. Използват всичките си сили и влияние да отрекат информацията, да подведат и объркат хората.

За мнозина събитието не представлява интерес, понеже масата хора не са чували за кометата Исон и нейния невероятен танц по небосвода. Ако са чували за нея, то най-вероятно са лъжи и подвеждане.

Класическият контрол над човешкото съзнание се състои в подвеждане, измами, отричане, погрешно представяне на факти, с единствената цел хората да не се събудят и да повдигнат въпросите: „ Защо? Какво е това? Кой се опитва да ни заблуждава?”. Точно това плаши силите, управляващи в момента и ги кара да предприемат ужасяващи мерки срещу всеки дръзнал да покаже информацията на яве. Космическо съзнание е щастливо да съобщи, че това ще се промени скоро, защото много хора афишират данни за Исон и нейните особености. Тези, които се опитват да притискат хората ще станат напълно неспособни да го правят. Със сигурност обаче, те ще повлияят на онези, отказващи да търсят истината в дълбочина, нямащи особен интерес и вярващи сляпо в правителствената пропаганда и дезинформация.

Посланикът моли всички, които се намират под влияние на управляващия елит и неговата дезинформация, да застанат здраво зад най-силната си вяра в този момент и интуитивно да усетят, че Исон е нещо различно. Кометата има много по-значителна мисия за човечеството, отколкото правителствата и официалните агенции като НАСА могат да кажат по въпроса. Истината е, че Исон, не е това, което изглежда през обектива. Тя съдържа великото обещание да разкрие лъжите на управляващите сили и да покаже истинската им същност.

Въпрос: Предполагаше се, че Исон идва от друга орбита, от далечния Север и ще се завърти еднократно, без да се завърне отново. Нейното пътуване е започнало когато човеците са населили Земята. Вярно ли е това?

Отговор: Предположението е вярно по отношение на кометата, която еднократно премина през Слънчевата система. Кометата, която преминава сега е била адаптирана за настоящото й пътешествие и задачи и по това се различава от някогашната. Някои могат да приемат твърдението, че Исон е същата комета отпреди, но с това далеч не се изчерпва истината. Исон този път е много повече от късове скали и лед. Тя е нещо различно и велико, защото крие изкуствена среда с гравитационно поле вътре в кометата, с цел да направи пътуването с нея приятно.

Космическо съзнание няма да влиза в подробности, но твърди, че съществува основателна причина да бъде избрана и използвана формата на куха комета. Тази технология е използвана и преди. Като пример за това може да бъде посочена кометата Еленин. В действителност , още една комета наближава Земята, но ще стане видима в по-късен етап, в края на 2014, началото на 2015 година. Тя също е от съществена важност, но за разлика от Исон, ще е естествено космическо тяло, истинска комета. Тя също ще бъде адаптирана и използвана от онези, които работят в хармония с Божествения план. Стана ли ясно?

Въпрос: Да, благодаря! Последната част: Учените казват: „когато Исон беше формирана, на повърхността й имаше вода, с неизвестен произход и завършваха с тезата, че водата на Земята е дошла от различни комети, а от там и от други планети. По този начин човечеството дължи своето съществуване на комети, преминали през Слънчевата система”. Вярно ли е това?

Космическо Съзнание: Твърдението е основателно, ако търсите само физическо обяснение за произхода на планетите. Истина е също, че планетата се формира и от звезден прах, който я бомбардира непрекъснато. Астероиди и метеори, които са се сблъсквали с повърхността в миналото, са предизвиквали определени промени и са моделирали планетарния релеф.

Всички тези събития са в рамките на физическата реалност. Съществуват и други фактори, които също са допринесли много за оформянето на планетата, но не са приети и оценени от астро-физиците. Мистериозната планета Тиамат, съществувала някога и позната с името Мардук, сега може да се открие във вид на отломки, част от Астероидния пояс. При унищожението на планетата голям отломък от нея излетял в посока на Слънцето и въртейки се около него се преобразувал в елипсоид с куха сърцевина. Той приел своя орбита на въртене около Слънцето, с местоположението на сегашната Земя. Това бил праобразът на планетата Земя.

Тази теория не се приема от астрономите и астро-физиците, но съдържа препратка към древния мит за Тиамат/Мардук и други планети, претърпели подобни експлозии в миналото. Това все още обяснява само физическата част на сътворението на планетата и по какъв начин тя е съчетала леда, пясъка, звездния прах и метеорните отломки. Съвсем малко се споменава за духовната причина за сътворяването на Земята и нейните взаимодействия с другите небесни тела, носещи съзнание - планети, галактики и слънца. Обяснението е далеч по-обхватно, дълбоко и взаимосвързано. Става дума за Одухотворената материя.

Истина е, че водата е достигнала планетата при съприкосновението с други небесни тела, които са се сблъскали с нея. Но това не е единственият източник. Тя се появява също и при разрушаването на планетата Мардук, когато водата е циркулирала под формата на пара около планетата, както и отвътре. Има доста информация, която предстои да излезе на яве.


Превод: Мира Адреева | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони