Thursday, December 19, 2013

Sheldan Nidle - 17 . 12. 2013
Съобщение от Духовните Водачи и Галактическата Федерация

канализирано чрез Шелдън Найдъл на 17/12/2013


11 Imix, 4 Mol, 10 Caban

Здравей, Jarin! Ще говорим за няколко важни неща, който предстоят, за да може да се приготвите. Раздвижването започна и то ще ви отведе до благополучие и до ново управление. Знайте, че светът такъв, какъвто го познавате, отминава с преминаване на границите. Тъмната страна, която управляваше света ви от хилядолетие, губи влиянието си. Първата част от нулирането на световните валути е пред вас. Това ще промени начина, по който ще бъдат използвани. Следващия етап от този финансов процес ще ви донесе голям удар от фондовете за просперитет. Тези фондове ще бъдат предвестници на новото управление, което ще декларира грандиозен „юбилей” за анулиране на всички дългове. Освен това ще има огромна трансформация в банкирането и сектора на финансовите услуги, които завинаги ще променят начина, по който различните финансови институции оперират. Новите правила ще наложат край на тиранията, която тези финансови институции налагат по целия свят. На нейно място отново ще разцъфтят свободата и личния суверенитет.

Главната причина зад всичко това е съзнанието и разкриването. Всеки научен работник във вашия свят интуитивно вече знае, че съзнанието е във възход. Небесата постановиха и архангелите ще наглеждат дали преминавате в нужния режим за постигането на тези цели. Издигането на честотите на тялото ви и появяването на нови чакри са само част от тези свещени процедури. Още нещо е дълбоката интеграция между емоционалното, умственото и духовните ви тела с физическия ви аз. Този процес също така ще измени вашите РНК/ДНК. Дори епифизната ви жлеза се променя. Всичко това ви прави по-наясно с промяната на съзнанието ви. Гледате небесата и ни виждате. С нарастване на любопитството ви, научихте, че много древни мистерии сочат различна история и различни обстоятелства, за това какво се случва във вашите земя, море и въздух. Това е част от по-голям план, който да направи разкриването както вероятно, така и осезаемо за вас!

Тези различни свещени и процесуални процедури ви отдалечават от хватката на тъмнината и ви доближават до чудесата на Светлината, където вие се чувствате по-комфортно и разбирате какви са истинските ви нужди. Разбирате, че това, което се прави от ваше име, е наистина забележително. Тук сме, за да подадем ръка и помогнем в точното време, да се застъпим директно по вашите работи. Ние, разбира се, имаме едновременната подкрепа на Агартяните и вашите Възнесени владици. Първите жизненоважни неща се случват в момента. Гордеем се с това, което нашите партньори са постигнали до сега. Останалото е да продължим бързо и сигнализираме, че времето за проявление е близо. Наблюдаваме отблизо опитите на тъмнината някак да забави неизбежното. Схемите им не работят, както в миналото. Насладете се на това, което ще се случи. Бъдете готови да видите, че това, което ще се прояви е част от големия сценарий на нашия триумф! Скоро, предаванията за разкриването ще могат да се предават публично и придвижването към вашата прекрасна епоха ще стане по-бързо.

Много отдавна, вашите предци са „засети” по това много специално кълбо. Случи се много от тогава – и хубаво, и лошо. Дойдохме, за да подновим древните ви корени и да се върнете в пълното си съзнание – като това на вашите предци. Дойдохме, за да стопанисваме Гая и да я въведем във въздигането на тази галактика. Гая е живо същество, което ежедневно подобрява тази слънчева система. Тя възнамерява да отведе семейството ви там, където най-накрая ще бъде близо до Лемуриа. Сега свещения залог е това да бъде изпълнено, а с него и възхода на цялата Галактика Млечен Път. Ние в Галактическата Федерация осъзнаваме, че всички се приближаваме към наистина специален момент. Изпратихме ви уникални научни и инженерни флотове, които са значително увеличени, спрямо това, което всяка една от звездните нации членове са изпращали. Скоро ще преминете в пълно съзнание и тогава ще срещнете голямо разнообразие от живот, който в момента нарича дом тази забележителна галактика.

Намасте! Ние сме вашите Възнесени Владици! Пристигаме с някои интересни новини! Тези, които променят сега вашата реалност работят за завършване на няколко важни проекта, които да отговорят на светите декрети на Небесата. Всеки ден Небесата ви благославят. Всеки ден тъмнината продължава да не уважава живота на Гая. Замърсяването на въздуха, водата и почвата, както и постоянния добив на „природни ресурси” е оскърбление за Гая и нейните многобройни екосистеми. Технологиите, които могат лесно да възстановят Гая и да приключат с копаенето и експлозиите, които я опустошават, трябва да бъдат разкрити на всички. Живеем на място, чието препитание е нашата основна отговорност. Дойде Божественото време да се променят адските подстъпки и да се признае божествеността във всяка една част от флората и фауната на Създателя. Ние усърдно създаваме намерения да се поправи това свещено царство и да се изтъкне напред Светлината!

Целият живот е свещен. Постоянното му пилеене е светотатство. Бог отдавна ни инструктира за отделни и различни мисии. Ние осъзнаваме, че всеки един от нас се нуждае от специално обучение, за да развие способности, с които да изпълни Божествените мисии. По същия начин всеки от вас се нуждае от от подходяща инструкция, която отива отвъд обичайните баналности и има за цел да се с прави с голям брой специфични въпроси, които се отнасят до обучението ви. Всеки от нас има своята роля в тази област. Вие започвате този живот като дете, което все още не е в състояние да използва големите си физически възможности, но знае защо е „подписало” договора си за живот. С течение на времето придобивате господство над физическите си способности, но губите смисъла на живота си. Небесата ще предоставят уроци, така че вие да си спомните смисъла на вашия живот и изпълните договора успешно. Ето тук идваме ние.

Ние сме вашите божествени наблюдатели. Нашите цели са да ви снабдим с материалните, физическите и духовните знания, които ще ви подготвят за финалното пътуване до пълното ви осъзнаване. Следователно, ние трябва да осигурим финансови и правителствени структури, които да ви помогнат да завършите тази свещена задача. В допълнение трябва да ви дадем начин да си взаимодействате свободно с духовните, космическите и Вътрешно Земните семейства. Сегашната ви изолация ще бъде трансформирана в нова общност на хуманност, така че да черпите от нея, когато имате нужда. В момента правим много неща, за да стане това възможно. Първите от тях са заложени да се проявят. Наблюдаваме внимателно и ще видим какво ще се случи. Дойде време тази реалност да се промени и да ви донесе просперитет, който да подобри живота ви. Настояваме за това! Да бъде Твоята воля!

Днес още едно съобщение се дава и още един набор от информация, даващи яснота какво се случва на, над и под тази реалност. Моментът на голяма трансформация идва с едно малко, но важно събитие! Нека ние, заедно с Божественото, го донесем! Знайте, скъпи, че безкрайните подкрепа и просперитет на Небесата са наистина ваши! Така да бъде! Пребъдвайте в Единство и Радост!

Източник


Превод: Ивайло Иванов | Самосъзнание.com

Sheldan Nidle Languages

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони