Friday, December 13, 2013

Вие сте потопени в поле от енергия, която не сте изпитвали никога преди. - канализирано от Рон Хед


12 Декември 2013
Архангел Михаил
 solstice1
Позволете ни да говорим днес за вашето приближаващо се слънцестоене. Ние бихме искали колкото може повече от вас да се подготвят за това събитие.

Вярно е, че имате слънцестоене два пъти годишно, всяка година. Също е вярно, че за мнозина, ако не и за повечето, слънцестоенето ще изглежда не по-различно, отколкото когато и да било. Ние ще посочим обаче, че сте в една част от Вселената, която е напълно уникална за това време. Вие сте потопени в поле от енергия, която не сте изпитвали никога преди. И вие се приближавате към дори по-напрегнато преживяване от това, каквото изобщо можете да усетите.

Дори и тези от вас, чиито възприятия им позволяват да предвиждат какво ще се случи, няма какво да им помогне да разберат въздействието, което това ще има върху тях и върху целия свят. Много от тези които го чувстват, нямайки нищо за сравнение, го тълкуват като нещо страшно. Нищо не би могло да бъде по-далеч от истината. 

То ще изглежда за много от вас така като че ли сте получили огромен дар, който не бихте могли да заслужавате. Това не е вярно. Разберете, че вие сте тези, които правите това решение. Вселената не работи по преценка. Вселената работи според причина и следствие. <хумористично>  Вие някакси се ограничавахте в способноста си да помните всяка от причините, които сте направили. Вие също сте донякъде ограничени в разбирането на истината за това кой/коя наистина сте. Ние виждаме вашето разбиране за тези неща като малко по-разширено в близко бъдеще. 

Това което ние ще пожелаем на вас да обмислите да свършите е да заделите малко време в деня на лятното слънцестоене, за да прекарате времето си в медитация, в групи, ако е възможно, сами ако е необходимо. И получете в благодарност светлината, която ще наводнява вашия свят по това време. Ако сте сами, когато правите това, разберете, че вашето намерение да се включите в колектива ще бъде достатъчно. Този единствен ден ще премести вашия свят по-бързо върху пътя които желаете.

Това е вярно всякога, но ние, и вие, гледаме за времена за най-добро осъществяване на тези неща. Ако сте в състояние да се присъедините към група, възнамерявайте всички групи да бъдат като една също така. По този начин, голяма промяна ще бъде направена. Ние, разбира се, празнуваме това с вас. 

Това е време на радост, на чувство на мир, на празник. Ние разширяваме нашата любяща прегръдка за вас през този сезон. Добър ден.
 Превод:Hristo
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони