Wednesday, December 25, 2013

Вашата следваща обиколка около слънцето ще бъде дори по-динамична от последната.- канализирано от Рон Хед


23 Декември 2013
Архангел Михаил от името на Ангелските Същества и Възнесените Учители
 new year
По това време на голямо празнуване по цялото ви земно кълбо ние искаме да ви донесем кратко съобщение за нашата благодарност.

Ние сме по-наясно от вас за широкия обхват на тези съобщения. И комбинирани с тези на другите ни канали, има много малко места по света където не са чели или чули съобщения от всеки един от нас през последната година. Това е довело до голяма промяна в съзнанието и разбирането на хиляди и хиляди хора в почти всички страни, говорещи на повечето езици.

Това беше основната задача която вие постигнахте през последните две години. Сега е време за годишно тържество. Някои от вас са в хватката на зимата. Някои от вас се припичат на слънчевите плажове. Въпреки всичко, вниманието по това време на вашата година е фокусирано по целия свят върху радостта, мира и единството. Поради вътрешно разместване, което е било и се усеща от повечето от вас, които следят нашите послания, ние знаем, че това се усети по-силно тази година, отколкото някога преди. Тогава знайте, че ние се присъединяваме към вас в този празник за всичко, които сте постигнали, всичко, в което сте се превърнали, както и всичко за което все още мечтаете.

Ние ви изпращаме нашето дълбоко чувство на любов и семейна обич. Знайте това, вашите усилия сега са на път да имат ефект, които ще разтърси всичко из основи. Нещата напредват, докато говорим, на които ще ви е трудно да повярвате в началото, но които ще доведат до промени които ще ви удивят, въпреки че сте чакали привидно вечно за тях.

И без значение колко прекрасни те могат да изглеждат на пръв поглед, знайте, че те са само първата стъпка. Вашата следваща обиколка около слънцето ще бъде дори по-динамична от последната. Вие постигнахте това.

Бъдете в мир със себе си, скъпи единствени. Добър ден.
Превод:Hristo
 http://oraclesandhealers.wordpress.com/2013/12/23/your-next-trip-around-the-sun-will-be-even-more-eventful-than-your-last-channeled-by-ron-head/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони