Sunday, December 8, 2013

Аиша Норт. Ръкопис за оцеляване. Част 376 от 05.12.2013

 
В една известна песен има думи „Време за промяна”. Ето именно това е, което се случва сега. Възможно е Вие да не можете напълно да осъзнаете това, което ние имаме предвид, но постепенно, когато разберете на какво сте способни, всичко ще стане ясно. Ние повтаряме, че всички промени имат отношение към Вашия вътрешен път, защото се извършва самостоятелно и имат дълбока връзка с всичко, което Е. Затова, във взаимодействието на един с друг,  Вие всички ще можете да разпознаете по-добре това, което предстои занапред.

Ние Ви предаваме голямо количество информация за да не забравите, че много от това, което се случва с Вас, отразява вътрешните Ви процеси. Именно Вие сте девствено чистата територия, която можете да изследвате само Вие. Ние сме тук, за да Ви помогнем в това. Единственият начин да стигнете до онова, което така жадувате, е да опознаете себе си. Вашето бъдеще се открива за Вас отвътре.

За мнозина това може за изглежда противоречиво, тъй като може да посочите други фактори, въздействащи за благополучие не само на Вас самите, но и на планетата в цяло. Затова, пак напомняме, идете вътре в себе си, наистина, само там са всички отговори. Всички решения на всички проблеми на човечеството се намират вътре във Вас – на всякакво ниво. Сега не съществуват никакви външни фактори, които могат да Ви попречат. Сега никакви узурпатора нямат власт над Вашите сърца. Но това не е вярно за ума Ви, не е ли така?

Именно Вие можете да разрешите всякакъв проблем. Имате твърде много мъдрост и сили за това. Винаги сме на Ваша страна. Можем да Ви помогнем на всеки участък от пътя, ако се обърнете към нас и помощта ще дойде по-бързо, отколкото можете да предположите. Но за да Ви помогнем, длъжни сте да повярвате на самите себе си. Затова винаги казваме: идете вътре в себе си с намерение да откриете своето великолепие, своята сила, която дреме толкова дълго и чака да я откриете. Напомняте на Спящата Красавица, която изглежда много трудно да се събуди. Вие сте ДЛЪЖНИ да се събудите, за да видите какво Ви чака.

Отначало това звучи не много приятно. Както, ако кръвта би измила крайника, който е бил безжизнен. Но не забравяйте, че всички „копчета и игли” са показатели за това, че сте на пътя за пълно пробуждане. Целият процес се свежда до това, Вие да осъзнаете какви силни същества сте. Затова може да се направи сравнение с пациент, намиращ се в кома много дълго и изведнъж се събужда. Ще бъдете известно време объркани и неразбиращи, докато успеете да привикнете към новата среда за обитаване, или , с други думи, към новото, по-разширено състояние на съзнанието. Помнете, Вие напуснахте старата и тясна квартира и сега живеете в нова, просторна и затова необичайна. Вашата сила се пази в новата квартира. По-рано силата беше скрита в мазето на времето, докато съществувахте като човеци от стария образец, т.е. ТЕЗИ, които са имали на свое разположение само едно мъничко парче от цялата си мощ. Сега можете да стартирате двигателя на пълна мощност. Не е ли време да спрете да безделничите?

Както сме казвали по-рано, Вие сте тези, които държат курса. Сами решавате, нужно ли Ви е да отидете по-далече и да изследвате своето ново жилище, в което току що се преселихте. Ние не можем да Ви заставим, но непрекъснато ще Ви напомняме, че не бива повече да спите. Ако ще продължавате да затваряте очи за случващото се, само ще изпуснете твърде много в своя живот, ще Ви бъде много трудно да живеете по старому. Светът на Вашите мечти ще се превърне в реалност, ако изявите намерение да се пробудите. Живейте със сърцето, то ще Ви подскаже пътя, за който сте информирани, който може да премества планини.


Превод: Кръстина


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони