Tuesday, December 10, 2013

Учителят Лао Дзъ - Възприятие за Истината

Откъси от послание, канализирано от Мелин Лафонт

Мили приятели, представям ви откъс от послание, което бих искала да споделя с всички вас. То засяга много от нас и носи изясняване. С благодарност към човека, за който предадох това съобщение, затова че позволи публикуване на откъс от посланието. С признателност и любов, Мелин!


Учителят Лао Дзъ

Приятелю - пътешественик в Светлината, приеми това послание, носещо сила и признателност. Усети как думите протичат през теб като нежен бриз и поток от енергия, позволяващи да уловиш есенцията на съществото си. Ти си Любов и Любовта е в теб!

През многобройните Земни въплъщения, вие сте се трансформирали по много начини и това е изисквало адаптация всеки път, защото преражданията са част от широк цикъл, минаването през който никак не е лесно. Плътната енергия изисква време да се разгради. Спускайки се в твърдата материя, вие трансформирате себе си и своята Божественост в инертна светлинна енергия, формираща Земното ви тяло. Вие моделирате честотите, като част от процеса, избирайки труден или по-олекотен начин.

Възприятията ви провокират. В действителност всичко е поток от енергия, който тече навсякъде и през Всичко, включително и вас! Начинът, по който възприемаме нещата формира проявлението им в живота и променя реалността. Причината, поради която се чувствате заклещен в сегашния живот е именно представата за вашата собствена истина и тази на околните. Веднъж щом прогледнете какво се крие зад нея, ще усетите илюзорното възприятие за това, което стои пред вас, а не дълбоката истина!

Възприятието създава объркване в живота. Онова, което виждате, го приемате като истина, колкото повече различни схващания, толкова разнообразни истини. Не е необходимо да приемате усещанията на другите край вас за ваша истина. Това влиза в съприкосновение с вашата собствена истина и възприятия и води до съмнения и усещане за път без изход. Започвате да мислите, че чувствата ви не са истинни, понеже другите не ги възприемат по този начин, но истината е на всякъде и във всичко. Тя се възприема и изпитва по различни начини и на много нива.

Сега можете да сложите настрана онези възприятия, които не са ваши и да отправите поглед към света отвътре. Чувствайте, не обличайте всичко в думи или дела и не позволявайте на ума да разгадава. Това е състояние на съществуване където вие сте в спокойствието на сърцето. Там може да се потопите и свържете с енергиите на душата, без думи или информация отвън. Мозъкът утихва и вие преминавате в състояние на приемане и радост от всичко съществуващо.  

Процесът изисква майсторство и баланс. Безгранично и свободно себеизразяване без ограничения и контрол. Съществуване в момента Сега.

Поставете на страна страховете и притесненията си, свързани със Земните проблеми. Те са създадени от вас изкривявания, които вие наричате проблеми. Притежавате свободата да създавате и да бъдете това, което искате да сте. Фокусирайте се върху онова, което искате да постигнете и бъдете твърди и убедени, че то ще стане част от вашата реалност. След това се оставете на течението на живота без съмнение и колебания. Не задържайте в съзнанието си чувства като безизходица, защото това е само възприятие, което ви позволява да опитате и усетите именно него.

Притеснението е нещо, което вие държите в съзнанието си и докато е там, то ще продължава да действа по вашия земен път. Бъдете винаги позитивни, обичайте и се радвайте! Всеки следващ момент е благословия в живота, затова го прегърнете и го правете нов и уникален всеки път!

Аз Съм учителят Лао Дзъ и ви прегръщам!


Превод: Мира Андреева | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони