Sunday, December 22, 2013

Втора: знание за Трансмутацията в процеса на Трансформация




Мелин Лафонт: Лично съобщение до мен от Възнесените Учители от Далечния Изток - Стъпка Втора: знание за Трансмутацията в процеса на Трансформация.



Втората стъпка в процеса на трансформация е опознаването на трансмутацията като такава. Трансмутацията означава, че определена енергия преминава в друга енергия чрез неутрализирането й докато достигне нулевата точка, след което тя има нов заряд и го формирате така, че да съответства на желанията ви. Несъмнено това е най- трудната стъпка в процеса на трансформация, в който се намирате. Преди да започнете същинския процес на трансформация се изисква да овладеете първата стъпка с незначителни разлики, да го приемете и да го направите свой.

Продължаваме споделянето за целия процес на Трансмутация:

1. Позволете си време, в което да си почивате редовно и да прекарвате време със себе си. Много е важно да мислите за себе си в този специален период.

2. Опитайте се да установите определен модел на медитация в ежедневието си и го практикувайте всеки ден, за предпочитане няколко пъти на ден.

3. По време на медитациите ви от първостепенна важност е да се заземявате старателно и да се свързвате с Майката Земя: по-специално с нейния Сърдечен портал и чакра. Тази чакра е най-чистата форма на съществуване и съдържа цялата информация, Светлината и Любовта, кодовете и най-ценните активации, нужни за да завършите трансмутацията. Взимайте тази дневна доза по приемане в своя собствен портал и сърдечна чакра. Накрая интегрирайте тези енергии и ги преобразувайте във вещества, които да бъдат активирани и разпространени чрез кундалини. Това е вашето тяло и храм, което изпълнява тази трансформация; така че вие сте тези, които го правите и активирате.

4. Трябва да станете осъзнати за това, че носите безброй инкарнации в клетките си и те изискват тази информация да бъде споделена. Само това, което ще ви служи по-нататък е тук; останалото трябва да бъде освободено и изчистено.

5. Най-ефикасния начин да постигнете това е да споделяте и да питате всичките си клетки, за да могат да постигнат собствен процес на мутация, които вече са започнали с него. Отново: вие сте вашето тяло в проявление, така че вие сте и клетките си. Клетките на вашата воля доколкото е възможно се уголемяват за да улеснят този процес на пречистване и освобождаване на остарялата и безполезна информация. Така че вие сте свободни отново да бъдете свободни и да образувате повече светлина. Вашите клетки са вашето съществуване в тази форма и превъплъщение, така че общувайте с тях и се грижете добре за тях.

6. Останете непоколебими във вашата убеденост, че всичко, което правите има последствия и резултати. Това е Божествения Закон и описва перфектно какво правите сега. В случай че преминавате през Трансформация, вие сте тази Трансформация. В случай че минавате през Трансмутация, вие сте нея също. Все пак, в случай че не преминавате през тях, няма да има резултати и няма какво да се очаква. Всичко опира до това, да бъдете уверени и да знаете, че вие можете, направете го и БЪДЕТЕ! Обещайте си да не се впускате надолу, а след това да се издигате от депресивни обстоятелства. Вие имате индивидуалност, вие сте СЪЩЕСТВО и сте свързани с Бог. Вие сте отражение на Бог, вие сте творение на Бог.

7. Това е най-важната част от целия процес и е свързан с вашата представа за себе си. Да бъдете осъзнати, знаещи и приемащи кои сте, какви ви е предопределено да бъдете и какви сте били винаги. Ти си Ти и никой друг. Никой не е Ти и никой никога не ще бъде това: знайте това сега и го приемете като истинския ви Аз и като истината. Нищо не е по-далеч от истината от отричането на истинската ви Светлина. Веднъж завинаги се убедете в своя истински Аз и го приемете. Знайте кои сте и опознавайте себе си както никой друг не може. Имайте вяра и се освободете от представата за това, кои си мислите че сте в тази инкарнация. Този парадокс се е наложил у вас но НЕ Е вашата истинска същност в изражение. Грижете се добре за себе си чрез Любящо приемане и осъзнаване на истинската ви Същност. Истинския ви Аз е на ръба да избухне и да се прояви цялостно. В момента вие преминавате през този процес и навреме достигате края му.

8. Винаги следвайте сърцето си, вашия истински Аз, който общува с вас посредством Любовта. При всякакви обстоятелства следвайте сърцето си в Любов и Просветление. Действайки и говорейки на този език, няма да действате от егото и няма да бъдете подведени. Чувствайте сърцето си, което използва светлинен език и вибрация когато общува с вас.

9. Последната включена част е такава, че не може да се прескочи, тъй като е неразривно свързана. Изглежда противоречиво, погледнато през последните части. ОСВОБОДЕТЕ ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЕБЕ СИ, СЛЕД КАТО СТЕ Я ПРИЕЛИ! Да знаеш е да приемеш, но това не означава, че може да има заряд. Знаенето е състояние на незадържане. Не носи никакъв заряд, нито наименования, или пък его. Ето защо е важно наистина да се освободите и да не остане никакъв заряд. Тогава оставате в състояние на знаене и битие.

За да постигнете Трансмутация, всичко трябва да бъде доведено до нулева точка. Нулевата точка означава, че няма заряд. И тогава ние започваме последната финална стъпка към Трансформацията, която предполага опознаване на Трансформацията.


Превод: Габриела Петрова | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони