Wednesday, December 4, 2013

Архангелите на Елохим със съобщение за Човечеството

1 Декември 2013

Карен Донън

Поздрави, Възлюбени, Ние сме Архангелите на Елохим! Идваме с подкрепа и напътствия за всички тъй като енергията на Майката Земя и нейните деца се разширява и задълбочава драматично. За много от вас, приели земна форма, разширяването ще бъде усетено физически, с различни телесни усещания на всички нива на вашата същност. Напомняме ви, че телесните носители трябва да бъдат заземявани за да се настроят напълно с планетата. Нейният енергиен подпис сега се разширява, за да подкрепи целия съществуващ живот на повърхността й.

Честотата трябва да достигне вибрациите на Любовта Която Е - висока разширяваща се честота, неизпитвана досега от човечеството. Съветваме ви да почивате и релаксирате в това време на изключително интензивни енергии. Балансът, към който се стремите инстинктивно се намира в самите Вас. Може да бъде намерен в космоса на Сърцето и ние искрено ви молим да обърнете внимание на това свещено пространство. Когато енергиите започнат да се разширяват и засилват, логическият ум се обърква от усещанията и промените, настъпващи в съзнанието, което се събужда. Ако не сте центрирани в Сърцето, би могъл да настъпи хаос на възприятията от бързо увеличаващите се нива на съзнание.

Онези от вас, които са осъзнали мисията на Душата си, въплътена на Земята, ще усетят нуждата да живеят с Истината и да разкриват същността си за околните. Това ще послужи на хората да престанат да се преструват, че старата триизмерна парадигма ги устройва и да позволят нейното пълно разтваряне. Започващият хаос ще събуди „спящите” и ние искаме да сте подготвени за разгръщането на процеса. Всички ниско вибрационни времеви линии ще бъдат напълнени от нискочестотните вибрации на неосъзнатото население. Това може да се прояви в изблици на ярост, гняв, нервност, която обезпокоява всички заобикалящи. Ще се усеща телепатично, защото това е новата способност, която сега става притежание на хората и свързва всичко над и в недрата на Земята. Да бъдеш заобиколен от хора и да филтрираш техните емоции ще стане трудна задача.

Този процес ще стартира и ще се разгърне на Земята и ще провокира вродените способности на човешките индивиди. Нуждата от осъзнатост и различаване на собствените чувства от чуждите ще станат много важни в линеен аспект. Онези, които са все още „спящи”, също се възнасят, независимо, че изглежда обратното. „Пробудените” ще изпитат скоростно повишаване нивата на енергийния си подпис и ще се преместят изцяло на място, от което ще подпомагат раждането на Новата Земя в условията на интензивни флуктуации, разпространяващи се по повърхността. Разбирате ли ръководството ни, любими? Толкова важно е да бъдете напълно осъзнати за онова, което създавате, вашата собствена реалност и чувства във всеки един момент.

Процесът наподобява раждането на дете. Първоначално изплашено от рязката промяна на средата: от сигурността на майчината утроба до ярките светлини, вариращи звуци и миризми в новата среда. Пробуждането на живота изведнъж е изумително в първите мигове при раждането. Това е положението, в което се намират повечето хора в момента и е обяснимо да не осъзнават какво следва. „Непробудените” не притежават точка за сравнение, остават им само реакциите и действията на околните в заобикалящия ги свят.

Подготвяме ви за онова, което вече се надига. Натрупва се енергия, която се разширява отвътре, около и в същността. Нещата са много по-дълбоки, независимо външната привидност, че не се случва нищо на яве. Събитията, които предстои да се разгърнат в линейно време ще позволят Истината да заеме своите позиции и да се закотви. Старата триизмерна Земя ще се разтвори напълно за планетата и нейните хора. Молим да си оказвате взаимна подкрепа в очакващите се емоционални пертурбации и реакции. Време е „Пробудените” да встъпят в своята Светлина и да балансират там, където има нужда от това. Новата Земя се роди и Сега като новородено се нуждае от балансиране на всички нива!

Така както не се очаква новороденото незабавно да се приспособи към новите обкръжаващи условия, така и Вие, Любими, не изисквайте прекалено много от себе си като начало. Никога преди човешки форми не са изпитвали такава огромна промяна във вибрацията на всичко съществуващо в субективния и обективен свят.

Ние сме Архангелите на Елохим и ще ви ръководим по време на промяната. Молим Ви да дишате, да бъдете и да закотвяте баланса през цялото време на процеса. Всичко просто Е и Вие Сте в Истината.

Източник

Превод: Мира Адреева | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони