Friday, December 6, 2013

СаЛуСа 6 декември 2013г.

Точно сега има толкова много въпроси в ума ви и ние знаем, че вие желаете на тях да се отговори. Отговорите са вече в сърцето ви Скъпи Мои, всички отговори, а мигът, в който ясно ще ги чуете, бързо наближава с приключващата ваша промяна. Помнете, че никой не може да ви достави отговорите вместо вас, всички ние само можем да ви покажем пътя, който води до това знание, защото винаги вие сте тези, които решават кога е точният момент за получаването на отговорите и с приемането на този опит на познание вие придобивате най-много от разбирането, което е там, скрито във всеки опит. Така че, когато все още чувствате, че умът ви е зает с толкова много въпроси, просто се запитайте какво трябва да направите, за да сте готови, да сте подготвени да се придвижите в Новото и със сигурност отговорът ще дойде и без съмнение ще ви покаже какво трябва да се направи. В този момент от собственото ви осъзнаване повечето от отговорите ще бъдат разкрити чрез сърцето ви и вие повече няма да бъдете задържани и когато решите да завършите всичко, което е необходимо, това винаги зависи от избора свободната ви воля.

Опитът на свободната воля е може би един от последните въпроси, които имате нужда напълно да разберете, а разбирането винаги идва, когато вие напълно приемете този опит като опит, който ви носи ценна мъдрост и не го отричате поради една, две или хиляди причини, които биха могли да се прикачат към това, в зависимост от временното ви настроение, ситуацията или някаква друга причина, която влияе на състоянието ви на ума. Но след като сте открили, че приемането на всеки урок ви дава силата да простите, да забравите и да освободите, няма причина, поради която да трябва да чакате повече, за да направите същото с всички опити, които може все още да задържат мъдростта вътре, включително и свободната воля. Този избор да изпитвате свободна воля беше измежду основните причини за решението ви да бъдете въплътени тук на Майката Земя, защото повечето от вас желаеха да разберат всичко, което е свързано с него.

По време на процеса ви на пробуждане много от вас видяха и почувстваха енергия от някои от вашите предишни животи и всички те ви бяха показани, за да ги приемете така, както са били, без да чувствате омраза, срам, вина или да съдите себе си или другите, които са участвали. И именно това е, което трябва да направите с настоящия си жизнен опит, защото сега урокът на избора на свободната воля е усилен до максималния си потенциал за научаване за всички вас. Готови ли сте да го приемете и да се придвижите в Новия и когато отговорът ви е ДА, ние също сме готови.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и сега усещам как всички вие се придвижвате в това приемане и разбиране на този урок. Помнете, че не съществува вина или срам, където присъстват Любовта и Светлината, има само взаимно разбиране между съществата като изрази на Творението с правото да избират кой път да следват. Онези, които избраха да затворят опитите си на свободната воля и изборите на дуалността, вече приеха този урок докато четяха това съобщение и са готови да получат мъдростта, която ще ги отведе в реалността, където има само един избор, който да следват.

Канализирано чрез МАДАД

Превод: Tauno
No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони