Monday, December 16, 2013

Вие се променихте и все още се променяте, и ние отново казваме: " Вие все още нищо не сте видели." - канализирано от Рон Хед 15 Декември 2013


Архангел Михаил
 ocean
Днес ние ще говорим за една прекрасна тема, прогрес, и по-специално вашия прогрес. 
Имаме намерение само да насочим вниманието ви към нещо, на което обръщате недостатъчно внимание. И така, ние ще, както казваме, насочим вниманието ви към вашите собствени индивидуални състояния на съществуване, на вашето съзнание сега. Повече от малко вероятно е тези от вас, които четат това и други подобни съобщения да могат просто да си спомнят какви бяхте само дванадесет от вашите месеца преди.
Припомняме ви,че вие бяхте в плам заради това, което щеше се случи на 21-ия ден от този месец. ( 21.12.12 ) Тогава вие бяхте най-вече разочаровани, че "нищо " не е станало в резултат на вашите завишени очаквания за това което можеше да донесе тази дата. Дори и обясненията, които бяха направени по време на следващите няколко седмици ви изглеждаха само като извинения от нашите канали. По-високите плътности от където идват тези съобщения нямат нужда от извинения, но ние виждаме, че някои мъдрости бяха придобити по това време. Това не е темата която ние възнамеряваме да обсъдим сега, обаче.
През тези последни месеци, вие бяхте бомбардирани отново и отново с постоянно увеличаващи се количества от енергични честоти, които вие едва започвате да разбирате. В известен смисъл, те работят на цялата гама от по-високите енергии през които вашият свят се движи. В друг смисъл те могат да се обобщят с термина Безусловна Любов. 
Вие имате много други фрази за да назовете това, нулева точка, поле източник и морфогенетично поле са сред тях. Но това е което е било и ще продължи да бъде на разположение на всички които желаят да напреднат, да се развиват, или, какъвто е любимия ви термин, възнасяне. Това е което произведе промени във вас които трудно можете да определите, промени, които вие не сте видели да се случват. 
Сега може да поискате да погледнете назад и да оцените разликата в цялостното ви усещане за вашето същество. Ние виждаме, от наша гледна точка, че цялата ви планета има по-висока енергийна сигнатура, отколкото тя е имала за много дълго време, най-високата в това, което бихте нарекли вашата описана история. Представете си тази по-висока енергия, тази безусловна любов, излъчваща се от вас към колективното съзнание на вашия свят, и я вижте също така абсорбирана от вас докато ние ви потапяме в нея, също така добре. 
Говорихме преди няколко месеца за ефекта на снежната топка, за лавини, и за водопади. Ние ви казахме, че това най-добре ще изобрази степента на промяна, която ще видите във вашето близко бъдеще. Тогава ви казахме, че е започнало и че ще продължи да се увеличава. Повечето от вас вече са в състояние, чрез собствения си личен опит, да видите това сега. Вие се променихте и все още се променяте, и ние отново казваме: " Вие все още нищо не сте видели.
Така че, ние Ви каним да включите това във вашето празнуване на този винаги изпълнен с радост празничен сезон. Празнувайте себе си. Ние се присъединяваме към вас в това и с нетърпение очакваме да споделим тези последни невероятни няколко дни от годината с вас. Бъдете в радост. Бъдете в любовта. Ние ще говорим отново скоро. Добър ден.
Превод:Hristo

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони