Sunday, December 8, 2013

Седмично послание на Хиларион Повдигане на Завесата – част 13
8-15 декември 2013г.

Възлюбени,

Промяната продължава да се случва във всеки край на вашия свят. Онова, което беше скрито, продължава да се излага в светлината на човешкото осъзнаване и проницателност. Всичко, което някога беше скривано от масите, повече не може да бъде контролирано и разпространението на информацията лети чрез ефира по планетата буквално за секунди. Всичките начини за скрити дейности излизат, за да бъдат разгледани и признати и това ще продължи докато всичко стане прозрачно във всички взаимодействия между хората на техния свят. Това дава възможност на всеки човек да е по-добре информиран относно многото дейности, които се случват, за да могат да включат избора си относно какво желаят за техния свят и как да се проведе работата за него.

Повече няма да се толерира измамата и това ще става все по-ясно на всички, които се надяват да продължат в старата парадигма, поддържайки масите в неведение относно дейностите, които се провеждат на планетата зад кулисите, защото веднага след като са направени тайни съглашения, те ще бъдат разкрити и изложени. Времената, в които живеете, призовават истина, честност, справедливост и уважение във всички дейности. Умовете и сърцата на всички хора на планетата са изморени от бизнеса като такъв и стават все по-нетърпеливи за дейности с онези, които са предназначени да служат за най-доброто на собствените им съграждани. Призивите за събуждане бяха отправени в много различни държави и ясно демонстрираха това на всички, които биха излъгали хората, че те са предназначени да служат, вие просто трябва да прочетете или да чуете ежедневните си новини, за да видите, че те са пълни с такива истории и информация.

Вие все още сте в преход и ходите между два свята, старите и почти рухнали системи, и новата Земна реалност в по-висшето измерение на съзнанието. За много от вас е трудно да осъзнаят доброто, което се случва навсякъде около вас, защото фокусът е почти винаги върху това, което се случва от старите начини на правене на бизнес на вашата планета. Това са илюзии, които бързо избледняват от човешкото съзнание. На тяхно място идва искрено желание да се поеме пътя нагоре във всички дейности между хората, нациите и света. Има усещане за спешност и очакване, което осезаемо се усеща у много хора на длъж и шир по вашата планета. Задължение на всеки човек е да се придържа към най-високите стандарти на поведение във всички взаимодействия, защото това ще улесни експоненциалния ефект във всички комуникации, които се провеждат.

Повишаването на енергийния и светлинен коефициент безотказно продължава да влияе на промените и трансформациите във всички аспекти на човешкото съществуване. Има голяма нужда от изцеление на старите рани у много хора и те търсят да открият отговори на многото си въпроси и да освободят страховете си, съмненията си и объркването си. Вие, които сте изплуващите майстори на живота на физическата планета, сега сте поставени в позиция на по-големи братя и сестри, не толкова по години, колкото по далновидност. Светлината, която пазите става по-лесно различима за тези, които я търсят, и те ще я търсят.

Като срещнахте големите си предизвикателства и отговорности спрямо по-висшия порядък на нещата, вие се квалифицирахте за ролята на водач или учител на другите във вашата сфера на влияние и скоро ще встъпите в новите си роли с наслада и голяма увереност, знаейки, че имате мъдростта в себе си да оказвате помощ, когато и както е необходимо. Имаше много обучение, което се случваше по времето, когато физическото ви тяло спи, а това ще се активира в божествен срок. Спомнянето на мисията ви ще стане по-достъпно за вас в предстоящите дни.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони