Sunday, December 1, 2013

АИША НОРТ. РЪКОПИС ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ. ЧАСТ 371 от 22.11.2013

...Много е важно сега да успеете да намерите тази широко отворена врата вътре в себе си, вратата с надпис “ЛЮБОВ”, която само вие можете да откриете...
Както можете да видите, безредиците и вълненията достигнаха своя връх навсякъде. Така и трябва да  бъде, защото от днес вече няма никакви затрудняващи обстоятелства. Това, разбира се, разочарова и даже плаши, но повярвайте, Вие не страдате неправомерно. Какво имаме в предвид? Просто не дойдохте тук с цел да страдате. Вие сте дошли да победите и защото мъките и изпитанията, през които преминавате, ви помагат да достигнете целите. Думата „да победя” не трябва да се разбира в стария контекст, тя не значи да се достигне по-високо положение за сметка на подценяване на  другите хора. Вие ще победите самите себе си, за да откриете Вашата собствена сила в себе си, която Ви беше отнета отдавна. Ние знаем, че много хора ще негодуват по този повод, но разберете, че нашата задача е да Ви помогнем в решението на Вашите задачи. Ние действаме като група за подкрепа и Ви подтикваме към това, Вие да надминете самите себе си.
Ние разбираме, че за много от вас пътешествието под име живот е наситено с изпитания. Но разберете, че на нито един от Вас не  се дават неизпълними задачи. Всеки може да се обедини със самия себе си в пълно великолепие. Чрез Вашите собствени усилия Вие не само намирате своето могъщество, Вие помагате на самата планета да се върне към нейното девствено състояние. Място за съвместно, любящо преживяване, място, където човечеството ще живее в хармония със самото себе си и чудесните творения на Майката Природа, малки и големи, красиви и диви. И както  прекрасно знаете, това не се е случвало от хилядолетия, но сега, благодарение на Вашия труд всичко е възможно.
Напомняйте си по-често за крайните цели на Вашето пребиваване, ако намерите себе си в капан от вълните на промяната така, че да почувствате безсилие. Вие не сте безпомощни, сами. Смело възстановявате своята сила с всеки ден. Само не грешете – чувството за безсилие може да излезе от рамките на Вашето разбиране за това, на какво е способно Вашето тяло. Вие сте направени от много здрав материал, скъпи наши приятели. Способни сте на подвизи, превъзхождащи много повече тези изпитания, които досега сте преодолявали. Не можете да си представите колко сте силни. Но засега още много хора ще се поддават на въздействието на вътрешния глас: “Не мога повече. Нямам сили.” Помнете, че това е гласът на Вашия предишен „АЗ”, толкова малък, който не е имал възможност да осъзнае своето величие.
 Сега Вие можете това и сте длъжни. Вече никой не може да Ви застави да обуете старите обувки. Само Вие можете да направите своя избор.
Не забравяйте, че когато се разпадате на парчета, просто прегърнете себе си и се ободрете малко, помолете и другите да направят същото за Вас. Във Вас  Е силата, но от време на време достъпът до нея е блокиран от непробиваема физическа и умствена умора. Когато удряте силно тази стена, знайте, че има повече от една пролука в нея, през която можете да се изкачите без всякакво напрежение. Тези пролуки или врати имат табелка, на която е написано само едно: „Любов към самия себе си.” Защото, ако можете да намерите тази всеобхващаща Любов към самия себе си, всички прегради ще изчезнат от Вашия път и ще позволите на своето тяло и разбира се, на ума никога да не се уморяват. Вие ще обичате себе си в моменти на умора, независимо от това, каква се случва. Тогава ще забележите, че започвате доста лесно да преминавате през трудните фази и няма да губите време за самоосъждане.
Повтаряме отново: Любовта е ключът, който отваря всяка врата, а също и тези, които са вътре в самите Вас. Ние много добре разбираме, че тези вътрешни врати се отварят най–последни, защото по някакви причини човечеството намира много оправдания за това, да не си позволи да обича себе си просто така, безусловно. За Вас е много по-комфортно, ако започнете да разпространявате тези чувства за другите, освен за себе си. Но помнете, да познаеш себе си – това е да обичаш себе си без всякакви ограничения.
Отпуснете границите и само тогава ще разберете какво е да бъдете обичани тотално. Заобичайте и приемете себе си напълно. Вие можете да споделите това чувство с останалите. Освободете юздата вътре в себе си и ще получите буквално безплатен билет за всичко.
Да осъзнаете своята вътрешна сила можете само като обичате себе си без всякакви ограничения. Сами сте си измислили граници, създавайки лъжливо  разбиране за това кои сте Вие всъщност.

Колкото обичате себе си, толкова Любов ще се отразява обратно към Вас от околните хора. Помнете, Вие сте най-главният генератор на Любов и сте тези, които се нуждаят от разбиране, че докато не се освободите от вътрешните ограничения при проявления на Любовта към самите себе си, ще проявявате тези ограничения във всички аспекти на своя живот.
Седнете спокойно, дълбоко помислете и почувствайте ще можете ли често да признаете пред себе си какви са ограниченията и защо си ги налагате. Вие ще осъзнаете това, ако добре се постараете. Ние мислим, че Вие всички можете да започнете да обичате себе си малко повече. И когато това се получи, ще откриете, че това чувство, което разпространявате за себе си, ще се разпространи и към околния свят, а после отново се връща при Вас от тези, които Ви обкръжават. Ако почувствате себе си недостойни за Любов, просто така, без всякакви условия, как тогава ще можете да приемете този поток, който се насочва към Вас?  Вълната от Любов, която се приближава към Вас, не приема „не” за отговор, така че даже ако не се чувствате достойни да я получите, тя все пак ще дойде до вашите врати и буквално ще взриви вратата на трески, само за да попадне вътре. Моля, по-добре дръжте вратата широко отворена. Това е Вашият избор.
И така, изберете напълно да се отворите за Любов към самите себе си. Тогава вече няма да бъдат точно пред Вас затворените врати и необходимостта от катерене по стената. Няма да има никакви препятствия и Вие ще срещнете огромния поток от чудотворна енергия с разтворени обятия. Ще станете едно цяло завинаги. Ако изберете да поставите барикади пред вратите, вълната просто ще Ви ритне с крак и ще ви остави да се мятате много дълго време. Звучи неприятно, но и напомня, че вие избирате своята съдба - дали да оставите зад гърба си стария багаж и да заживеете живота лесно, или да се затрупате с ненужни неща навеки. Ние не можем да форсираме избора на Вашето сърце. Дойде време за вземете самостоятелно решение. Започнете от самите дълбини на сърцето, като неговият избор се явява най-верният. Не затъвайте в тресавището на временните симптоми  и влияния на събитията отвън. Много е важно сега да успеете да намерите тази широко отворена врата вътре в себе си, вратата с надпис “ЛЮБОВ”, която само вие можете да откриете.
Превод от руски: Кръстина           

http://aishanorth.wordpress.com/2013/11/18/the-manuscript-of-survival-part-371/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони