Wednesday, January 1, 2014

ОГРОМНИЯТ ЖИТЕН КРЪГ от 30 декември 2013 БИЕ ТРЕВОГА за ГОЛЯМА ОПАСНОСТ от ФУКУШИМА !!

Показва се „01-ФУКУШИМА.jpg“
На 30 декември 2013 г. в долината Салинас в Калифорния се появи огромен житен кръг с площ около 4000 кв.м.  Тук можете да видите снимки и видеоклипове за житния кръг:
http://www.cropcircleconnector.com/2013/chualar/chualar2013a.html
Има много основания да предположим, че на този житен кръг е изобразена Атомната централа във Фукушима и че този житен кръг е опит да се алармира човечеството за огромна и непосредствена опасност, свързана с централата!
Ето албум със снимки на Атомната централа Фукушима:

https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.528871980553372&type=1

В квадрата в центъра на житния кръг се виждат три реда със символи, които според Брайловата азбука за слепи се дешифрират като “#192" и този израз е изписан общо 6 пъти: на 3 реда, по 2 пъти на ред.

“#192" означава “№ 192”.

В Google за “Fukushima, 192” намираме следния линк:

http://www.fmu.ac.jp/univ/dbook-e/pageindices/index192.html
FUKUSHIMA Lives on the Line
192 / 306 1881 Department of Emergency and Critical Care Medicine, Fukushima Medical University School of Medicine, 1-Hikarigaoka, Fukushima…

Това е горещ телефон за спешни случаи във Фукушима, за връзка с Спешен център за медицинска помощ в Медицинския университет...

На снимката на житния кръг се вижда един “поток”, който излиза отвътре, тук в долната част на житния кръг. Според мен той символизира потока на заразената с радиация вода, който пресича бариерата, изобразена с три вертикални линии, после излиза извън кръга и изтича “в океана”...

През  последните месеци на 2013 г. са публикувани много статии и видеоклипове, които алармират, че ситуацията във Фукушима става все по-тревожна и опасна.

Ето една статия на английски от 30 декември 2013, която директно съветва американците по западното крайбрежие на САЩ да се подготвят за справяне с радиацията, защото опасността е много голяма:

TEPCO мълчаливо допуска, че Реактор 3 може да избухне СЕГА

http://www.occupycorporatism.com/tepco-quietly-admits-reactor-3-melting-now/
Радио Turner Radio Network (TRN) е съобщило, че Атомната централа Фукушима се очаква да окаже въздействие върху цялото северно полукълбо.
Според репортажа “Лица, които живеят по западното крайбрежие на Северна Америка, трябва НЕЗАБАВНО да започнат да се подготвят за възможна атака от опасна атмосферна радиация от Фукушима.”
TEPCO е потвърдила, че пара е започнала да изтича от Реактор 3, но те "не били установили анормални условия в централата”...
TEPCO съобщава, че “радиоактивна пара изведнъж започнала да излиза от избухналия по-рано атомен реактор 3...”
Експерти заключават, че това може да е “началото на критично избухване на резервоар с гориво, включващ до 89 ТОНА атомно  гориво, което може да избухне навън в атмосферата и да удари Северна Америка...”
Ситуацията може да ескалира бързо извън контрол...
TRN предупреждава да се вземат подготвителни мерки от жителите по Западното крайбрежие на Америка, защото 2-3 дена след “изпускането на 89 тона смъртоносно ядрено гориво директно във въздуха” материалът ще достигне Северна Америка и тези горещи частици могат да са смъртоносни”.
Дават се препоръки за хората да следят информацията по Интернет, да се запасят с маски и филтри, да покрият с найлоново фолио прозорци, врати, електрически изводи, вентили и пр....

Ето една по-голяма статия на английски
от 30 декември 2013, в която се дават много подробни инструкции за населението – как да се подготви:

СПЕШНО: ЗАПАДНИЯТ БРЯГ НА СЕВЕРНА АМЕРИКА ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕ ПОДГОТОВКА ЗА ВЪЗМОЖЕН РАДИАЦИОНЕН ОБЛАК В РАМКИТЕ на 3 до 5 ДНИ

http://www.thelibertybeacon.com/2013/12/30/news-flash-urgent-steam-suddenly-emanating-from-fukushima-reactor-3/
Още статии и видеоклипове:
Статия на български език от 22 декември 2013:

От АЕЦ "Фукушима-1" изтекоха 1,6 т радиоактивна вода

Предполага се, че причина за произшествието е повреда в основата на защитната стена вследствие на силните дъждове

http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-iaponiia-sled-bedstviiata/ot-aec-fukushima-1-iztekoha-16-t-radioaktivna-voda-6001397


Tepco смята да излее цялата радиация от Фукушима в океана
- с
татия от 16 декември 2013 на английски език:

US, CANADA RADIATION REPORT, DEC. 28, 2013

Ето и три видеоклипа на английски език, в които също алармират за радиация по западното американско крайбрежие:
АЛАРМА! Радиация от Фукушима удря Сан Франциско! – видео от 26 декември 2013:

Радиоактивна реалност
(17 декември 2013) – Гориво във Фукушима стопено безпрецедентен размер":

Видео от 28 декември 2013 - Радиация от Фукушима удря Калифорния:
Статия на английски: Въздействията от Фукушима върху здравето се крият – Япония не публикува данни за раковите заболявания, мъртво родените деца и пр. – страхуват се да ги пуббликуват (видео)

Статията е от 15 ноември 2013 и е със 192 коментара!!

http://enenews.com/gundersen-fukushima-health-effects-being-hidden-japan-publishing-data-stillbirths-spontaneous-abortions-cancers-311-indicates-theyre-afraid-release-audio

Видео със заглавие “ФУКУШИМА, РАДИАЦИЯТА и ТИ"

Видеото е от 8 ноември 2013 и към 31 декември 2013 беше видяно от 192 души!!
Обясненията за радиацията под видеото са направо покъртителни!!!

http://www.youtube.com/watch?v=LnldSMX-FC0

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони