Monday, January 6, 2014

Мехран Кеше за огромната опасност от Фукушима5 януари 2014

Бяхме попитани за това как вие като обикновени хора и учени можете да помогнете с програмата на Фондацията за 2014г за първия месец на програмата касаещ Фукушима и какво ще направим ние за да променим ситуацията.

В този случай ние просто се опитваме да доживеем етоса на световния договор за мир на Фондация Кеше, тогава всички наши дейности ще доведат до една точка и това е да се служи на човечеството в момент на нужда.

Ние приехме Фукушима като наша основна задача, не само като да изглежда че правим нещо, но защото ако ние не се намесим сега и не помогнем, човечеството като цяло ще достигне крайно отчаяние много скоро.

Ситуацията с този инцидент може да означава и е краят на света и тази цивилизация на хората както ги познаваме на тази планета, разбира се за онези, които разбраха и разбират сериозността на случващото се.

Динозаврите бяха заличени от малка отломка от космоса, човечеството ще премине промяна от същата величина като това бедствие и падението на Фукушима и онова, което се очаква от неправилното справяне с този проблем.
Ще обясня това в детайли в интервю, планирано за тази седмица.

Не само повечето хора не разбират величината на ситуацията, дори правителствата, които разбраха какво ще стане, не знаят какво ще правят с последиците от човешкото разпадане от това бедствие.

Поради изпускането на масирани радиоактивни материали, продължаването на това изпускане и за финал плановете за още изпускане на радиоактивни материали, които са хиляди тонове замърсена вода и материали, човешката раса и нейното общество, още тази година или следващата ще бъде на кръстопът за решението на колко милиона и на кои точно от нашите братя човеци ще трябва да помогнем и второ къде ще настаним толкова много милиони хора от Япония, Китай и Северна Америка.

Бежанската криза, създадена през Втората световна война и всички войни от тогава насам, ще бъде като прашинка в сравнение с онова, което ще дойде заедно с движението на хора от тези региони през следващите години, ако ситуацията не се разреши много бързо.

Ако някой разбира маневрите, които се обявяват ежедневно по новините от различните правителства за да формират позициите си по отношение на евентуалната вълна от пресичащи границата им хора, пометени от това бедствие, тогава човек ще може да разбере очакващото се бедствие, което ще последва човешкия род.

Моето съобщение към световните лидери на водещите икономики е просто, вие свалихте очи от топката с алчността си да създадете богатства за компаниите ви чрез започването на войни в различни страни, чрез създаването на различни фалшиви кризи през последните 10 години и сега цунамито на Фукушима застига вашите нации и вие ще трябва да промените вашите инструменти от инструменти на войната в инструменти на мира, за да може да си гарантирате позицията на световни лидери.

С това бедствие много скоро не само че няма да има къде да се скриете , но вашият живот и този на вашето дете като дете на световен лидер ще бъде в същото бедствено положение, каквото в момента е световното население.

Предизвиквам световните лидери на среща в Токио този месец. Те обикновено организират спешни срещи за техните финансови интереси и кризи на места в криза по целия свят, и сега Фукушима е най-голямата финансова криза, която има нужда от вашето внимание и време.

Ако световните лидери смятат, че Фукушима е безопасна, тогава нека всички да се срещнем в Токио този месец заедно с целите си семейства.

Обещавам ви - Никой няма да посети подобна среща, тъй като те знаят величината на опасността за тяхното здраве и това на семействата им.

Човечеството днес е изправено пред криза, за която те нямат инструментите и за която на еволюцията ще й трябват милиони години за да се справи с този инцидент.

Ние предлагаме пълна подкрепа на хората и правителствата на Япония и отваряме всички наши научни ресурси, с които разполагаме, за да използват тези нови технологии в този момент за да им помогнем със сегашната ситуация във Фукушима.

Знанието на/за творението, с което разполага Фондация Кеше, е отвъд разбирането на човека в настоящето, но щом нуждата е налице, ние ще освободим това знание, за да съкратим човешкото страдание.

С програмата, която сме определили за 2014г., ние виждаме, че човек ще използва тази възможност това бедствие да ни научи на нещо и още веднъж да разберем, че има нещо повече в живота от борбата и че човешката раса може да се обедини, за да спаси една нация и след това чрез успеха си ще се научи как да спаси собствената си раса, без да има нужда от създаването на инструменти на война.

Ако нашият план за действие не бъде последван, ние виждаме тогава, че нашата космическа програма ще се превърне в онази лодка, която Ной построи, и същата история ще се повтори, но в космоса, а не на тази планета и не за световните лидери, а за обикновените хора, които могат да донесат мира със себе си, тъй като са се поучили от всички войни на тази планета, че няма място в космоса за живота на алчността.

Това не е шега, а е реалността на това, което ни очаква, ако колективно като хора учени и правителства не заработим и не съберем своите ресурси, независимо от националност и раса, за да спрем щетите, предизвикани и щетите, които могат да бъдат предизвикани от този инцидент.

Нашият съвет към правителствата, които са заети със създаването и промотирането на фабрики, които създават най-модерните инструменти и машини за убиване, под претекста на отбраната, и както техните лидери осъществяват специални визити за да продават оръжия, с които да гарантират работните места в тези фабрики и техните собственици да печелят под претекста на акционерите; е време за тези лидери да започнат да планират как да променят употребата на тези фабрики така, че те да създават домове и убежища и съоръжения за онези 250 милиона души от Корея, Япония, Китай и Северна Америка, които ще имат нужда от евакуация

Искахме от световните лидери да подпишат договора за мир, но така както фабриките за коли бяха променени за да създават оръжия през Втората световна война и други войни, сега човечеството ще бъде принудено да промени употребата на оръжейните фабрики в такива фабрики, които да създават инструменти и системи, с които да се помогне на толкова много пострадали бежанци от Фукушима.

Може да смятате, че това няма да се случи, но правителствата вече се готвят за масирани движения на стотици хиляди и вие чувате за това всеки ден в новините, но не разбирате причината зад всички тези цифри, дейности и съобщения, които са свързани с въздушното изтегляне от Северна и Източна Азия

С нашата технология ние можем да създадем временен мост, с който да помогнем, но тоталната помощ ще се нуждае от работата на всички правителства по света.

Този инцидент ще обедини хората като едно, но за нещастие ще бъде твърде късно по пътя на развитие на ситуацията с Фукушима и нацията на Япония.

По същия начин ние трябваше да се установим нова нация, която да приюти някои от племената след последната война, сега ние трябва да планираме да създадем нов щат на Япония извън източна Азия.

Ситуацията е прекалено лоша, за да се обяснява, и официалните лица в Япония и САЩ и Китай са напълно наясно какво трябва да се направи.

Ние трябва да изведем космическата си програма напред, за да бъдем способни да помогнем с финалната евакуация на нацията по един много бърз начин, имаме нужда от военните фабрики да бъдат готови да произведат системите, които са нужни за подобна възможност и това ще сложи край на машините и системите, които създават войни и с които човек вече е свикнал.

Говорих за тази промяна в употребата на фабриките към по-печеливш бизнес в скорошно изказване и го нарекох Фукушима дивидента, както имахме и дивидента Мир след разпадането на Източния блок през 80-те.

Сега може да се разбере защо предприехме такъв подход за 2014 и поставихме нашите планове за действие, тъй като всичко трябва да стане в реда, който сме заявили и уредили в нашата програма, така че нашата система да бъде готова за тяхна употреба, тъй като се иска определено време за всяко действие.

Превод: Красимир Костов


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони