Sunday, January 19, 2014

Седмично послание на Хиларион 19-26 януари 2014г.



Възлюбени,

Като се придвижвате през следващия дневен цикъл ,не забравяйте често да поощрявате и възнаграждавате себе си за това, че продължавате задачата си и ходите по тази Земя. Всеки един от вас има да изиграе много важна роля в разгръщащия се Божествен План и присъствието ви е необходимо. Всеки един от вас е обичан и е обграден с повече водачи и ангели отколкото когато и да било преди.  Ние ви говорим и сме радостни , когато ни чувате и ни отговаряте. Това ще стане най-често срещано явление с разгръщането на тази година. Вие също така ще сте в ясна комуникация с повече от вашите по-висши аспекти и това ще е от голяма полза за вас, за любимите ви хора и за света около вас. Напътствието, което получавате, идва, за да ви помогне и да помогне на онези, които са във вашата сфера на въздействие и дейност, в следващата стъпка напред в подготовката им. Не се въздържайте да повтаряте това, което получавате от нас, ако това са думи на напътствие и съвет за тези, които са до вас. Думите, които им казвате, може просто да са това, което получателите имат нужда да знаят, за да им помогне по пътя им на разгръщане и това, което им казвате, би могло да е самият отговор, напътствие или следа, която те са търсели.

Като правите това, нека то да е по обективан начин, така че да не сте емоционално привързани към резултата и приноса на съобщението, което споделяте. Помнете, че сте просто проводник, пратеник, и като изречете думите, ролята ви в този момент е приключила. Ако получателите на вашите думи сякаш не чуват какво им казвате, просто вярвайте, че те получават това, от което се нуждаят и оставете нещата така. По-високите нива на съзнанието искат да комуникират по по-пряк и задълбочен начин с тези, за които се грижат и които напътстват и това ще стане чрез такива като вас, които ще го осъществят. Кажете думите, които идват при вас с любов и доброта и оставете получателите  да решат как и дали те да се доверят на това, което е дошло чрез вас. Това е любяща и важна служба към онези около вас и служба, която ще бъде, в повечето случаи, приета с благодарност.

Всички души по Земята сега търсят отговори на въпроси, които те никога не са знаели, че имат, до сега. Изведнъж, цяла нова перспектива дойде пред вниманието им и има още повече неща, които да подредят и да разберат . Помощта ви ще е силно оценена, даже ако вие никога не чуете пряк отзив от тези хора. Думите, които им казвате, ще са балсамът, който да успокои размирния им дух. Когато ви нарекохме наши посланици в предишните си съобщения, именно това имахме предвид. Светът се нуждае от вашата любов, доброта, добрата ви воля и търпение сега повече от всякога и всички вие се подготвяхте , за да станете по-умели в службата си по този начин. Бихме казали, че вие никоге не можете да бъдете обвинени в това, че сте проспали службата си, защото наистина, вие работите дори и когато спите.

Многоизмерните аспекти на съществото ви винаги са работели, защото няма изискване за нуждата от почивка, тъй като хората на Земята имат нужда от почивка. Поради това, вие може да искате всеки ден да получавате помощ в процеса си на издигане по какъвто и начин това да е желано и необходимо за вас. Вашите по-висши аспекти и Божествено назначени водачи веднага ще започнат да ви оказват напътствието и да ви носят отговорите , но вие трябва да сте отворени да получите отговорите по какъвто и начин те да достигат до вас и да действате съгласно това, което ви е дадено. Това може да изисква търпение и упоритост от ваша страна, за да станете по-наблюдателни спрямо времевата разлика между вашата молба и появата на напътствието , което търсихте , но ако сте упорити, ще сте все по-наясно с това и ще сте благодарни за разбирането, че наистина никога не сте сами.

Ние, вашето Семейство от Светлина, желаем да ви помогнем да осъзнаете всички блокажи, които ви пречат да се придвижите в по-високо състояние на съзнанието и можем да работим с вас денонощно, за да ви помогнем да разберете  какво трябва да направите, за да се придвижите напред. Енергиите, които текат от космоса, необратимо сияят по-ярко и по-силна светлина облива всичко на планетата и когато идва светлината , тя винаги ускорява освобождаването на добре установени мисловни и поведенчески шаблони, които са готови да бъдат трансмутирани в по-висше възприятие и рекултивация на вашата божественост. Повечето от вас възприеха разбирането, че вие наистина сте с божествена същност, всеки един от вас. Като си връщате това състояние на съществуване, вие също помагате да се отвори пътят за други , които сега се пробуждат за собственото си душевно пътуване, и ще търсят да открият отговорите по пътищата , по които вие сте ходили. Винаги такъв е бил случаят – тези, които откриват свободата от колелото на раждането и смъртта, и които се освобождават, се обръщат, за да подадат ръка на братята и сестрите си, за да могат всички да се освободят.

До следващата седмица ...
АЗ СЪМ Хиларион
Превод:Tauno
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included. 
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони