Saturday, January 4, 2014

Както толкова често ви казваме, вие никога не сте сами. – канализирано от Рон Хед

Архангел Михаил със и за Съветите
 council
Нека да започнем тези съобщения за вашата 2014 г. с ново разбиране за това откъде тази информация ще идва. Нищо, в действителност, не се е променило, но ние искаме да стане по-ясно на всеки от вас, откъде това ръководство произхожда.

Както виждате по-горе, аз говоря сега за това, което ние ще наричаме съветите. Някои канали ги наричат групи, някои ги наричат ​​по друг начин. Но без значение от името, фактът е че всеки от вас има, и в действителност участва във, съвети, които напътстват вас и всяко друго чувстващо същество по време на това пътуване. Вие посещавате тези съвети. Вашия висш Аз седи там. Вашите водачи и вашите ангели също.

От мястото, където седите в този момент, по целия път до най-високо съзнание в тези вселени, има участници насочващи всички ни напред. Докато преминаваме през тази година, ние искаме да направим повече и повече удобно за вас да разбирате и да чувствате, че тези съобщения не идват от някакви източници до които вие нямате достъп. По-скоро те идват от това което е във всеки един от вас, до което имате пълен достъп и винаги сте имали.

Нашата цел, винаги, е да се направи това все повече и повече обичайно за всеки един от вас да участва и да знае, че винаги е взел участие. Ние искаме да се чувствате като у дома си с този процес, така че да става лесно и по-лесно за вас. Енергиите за които повечето канали са говорили толкова често вече вдигнаха колективното съзнание достатъчно високо, за да направите това много жизнеспособна възможност за вас тази година, ако желаете това.

Така че вие ще, от днес, възприемате тези съобщения, доставени от мен, от други които искат да направят стъпка напред, или просто озаглавено " Съветите ". Каквото и да е името в заглавието, моля да разберете, че сте взели участие в целия този процес. И тъй като това е така, разберете също, че вие ​​сте наши скъпи приятели и семейство.

Както толкова често ви казваме, вие никога не сте сами. Ние знаем всяка мечта, всяка мисъл, всяка молитва точно толкова интимно колкото и вие, и ние започваме да работим по тях, веднага след като ги направите.

Ние също ще ви напомняме от време на време за начини за изглаждане на този път, така да се каже. Но вие най-вероятно сте достигнали разбирания които ще изискват само напомняния. Така че нека да направим тази нова година в която навлизаме много изобилна и магична година за всеки от вас.

Благодаря ви и добър ден.
Превод:Hristo
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони