Sunday, January 5, 2014

Седмично послание на Хиларион 5-12 януари 2014г.


Възлюбени,

Придвижваме се във време на ускорени промени и това ще е време на много предоставена информация, която ще зашемети човечеството, което ще се опитва да разбере какво се случва. Главните медии ще са заети с разпространението на много от този материал. Това е призив за събуждане към всички обитатели на Земята и много светлини ще блеснат в сърцата и душите на пробуждащото се човечество. Това е време, за което сте подготвени и вашето спокойствие и балансираност ще са много необходими за поддържането на баланса в Земното енергийно поле, когато хората работят в посока към осъзнаване.

Много от вас ще започнат да си спомнят причината и целта на присъствието си тук на Земята и ще продължите тихо работата си за Светлината всеки ден незабелязано и без шум. С нашия земен екип винаги такъв е бил случаят и това помогна на всеки един от вас да остане незабелязан и по-скоро невидим. Това, в предстоящите времена, ще започне да се променя – защото вие, Служителите на Светлината по света, ще ставате по-забележими чрез Светлината, която излъчвате, и тези около вас ще се чудят какво е това във вас, което е различно в изражението ви. Когато всички вие излъчвате честотите на любов и радост, мир и хармония, хората не могат да устоят, а са повлияни и ще отвърнат по много различни начини, в зависимост от нивото на разбиране, което притежават.

Практикуването на алхимично вълшебство чрез изречена дума, ще стане още по-важно, тъй като тази работа е фокус, който е творчески подхранван от упорито намерение и повторение. Много повече от вас стигат до осъзнаването на важността на ежедневното придържане към тези усилия, защото вие виждате и изпитвате резултатите, които се материализират в света около вас сега. Бъдете в настоящия момент колкото може повече и се грижете за собственото си физическо, умствено, емоционално и духовно добруване. Вие трябва да се грижите за себе си и да се обичате преди всичко, преди да можете да дадете на другите, а този аспект от самоосъзнаването на ролята ви в този живот на планетата, е от основно значение. Направете най-доброто, което можете във всеки момент и вярвайте, че ще получите напътствието и импулсите, които са необходими за следващата ви стъпка.

Повечето от вас сега са в състояние да държат повече енергия и когато последните изкривени шаблони са освободени и разтворени отвътре във вас, вие сте в състояние да абсорбирате, асимилирате и интегрирате повече Светлина, отколкото когато и да било преди. Всеки от вас е могъщ източник, който може да постигне много добро за планетата чрез дисциплинирания си фокус върху задачите, които изникват пред вас. Вие винаги сте били и ще продължите да сте напътствани от вашето Семейство от Светлина, за да получите и изпитате най-висшия резултат за най-доброто на всички. Никой от вас не върви сам в този свят, всъщност, повечето от вас биха се шокирали да узнаят колко много същества вървят с вас в ежедневието ви тук на Земята.

Опитайте се да се настройвате към нашето присъствие ежедневно и си осигурете време за самотно съзерцание и общение. Самият въздух около вас гъмжи от форми на живот от по-висшеизмерен тип. Когато се настроите към природата, ще получите знание, насърчаване и напътствие за най-добрия път напред. Понякога всичко, което е необходимо, е просто да сте там, където сте, защото присъствието ви в този район изпълнява по-висша цел. Бъдете безпристрастен и дистанциран наблюдател на знаците около вас и следвайте подтиците в сърцето си. Вие сте в безопасност, обичани сте и винаги сте защитени. Поддържайте спокойствие в себе си и го демонстрирайте външно и като пред вълшебно и златно дете на Вселената, каквото сте, пътят пред вас автоматично ще се отвори, когато настъпи точният момент.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included.   www.therainbowscribe.com    
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони