Friday, January 17, 2014

СаЛуСа – 17 януари 2014г.


 
От наша гледна точка вашата Земя сияе като скъпоценен камък в простора и заявява на всички наблюдатели, че Светлината още веднъж се завръща. С вашия принос и с наша помощ това ще продължи да е така и никакво външно влияние няма да е в състояние да я спре или да я възпрепятства. Постановено бе, че този цикъл ще завърши с победа за Светлината и това беше планирано преди еони от време.


Следователно вие може да оставите старото зад гърба си, то изпълни службата си, и наистина най-накрая ще съществуват само по-висшите вибрации. До сега циклите завършваха с масивни Земни промени, така мащабни, че оставаха малко доказателства за по-ранни цивилизации. Обаче, сега, когато бяха научени необходимите уроци, опитите допринесоха за желаното извисяване в нивата на съзнанието. Това беше необходимо за довеждането на онези души, които бяха готови да се издигнат, до ниво, където те биха могли да направят това и да завършат опитите си в по-ниските вибрации. Това е нормално, когато даден цикъл достигне етап на завършване.


Сега, Скъпи Души, вие може да се фокусирате върху бъдещето и знайте, че предстоят много промени, които ще ви подготвят за още по-високи нива на съществуване. Съвсем естествено е да се чудите относно бъдещето на семейството и приятелите, а много от вашите групи ще останат заедно за още известно време. Ако даден член на група трябва да поеме в различна посока, то това ще е правилно за него/нея и той/тя трябва да бъде освободен/а с любовта и благословията ви. Обаче, както беше отбелязано в предишното съобщение – връзката чрез любовта е мощна връзка между душите, която остава, независимо от разстоянието, което може да ви разделя.


Всъщност, енергията Любов е лепилото на Вселената и то е неразрушимо. Наистина, в крайна сметка Любовта е Всичко Навсякъде. Някои от вас, които разпознават силата на Любовта, започват да осъзнават, че това е енергията, която стои зад това, което вие наричате „чудеса”. Пример за това е т.нар.” Майчина Любов” към децата и и защо тя носи толкова много енергия със себе си, за да лекува, когато възникне необходимост. Всички от вас до някаква степен имате такива способности, но те са потиснати, докато вие се пробудите за тях.


С напредването на времето ще откриете, че енергиите ви имат много по-голямо влияние върху хората около вас, отколкото сте си представяли. Това, разбира се, може да е за добро или лошо и скоро ще се научите да поемате пълна отговорност за тях. Ако група хора вземе участие в целебна медитация и има предвид отделен аспект, тяхната сила се увеличава многократно. Това вероятно вече ви е известно, но трябва да се каже, че когато лечението е неуспешно, това обикновено не се дължи на провал на Лечителите. Има други фактори като например карма на душата, която получава лечението, така че не се отчайвайте, ако не успеете.


Когато научите за начина, по който сте били контролирани, ще разберете защо в продължение на много животи живяхте илюзия. Докато е вярно, че вие създадохте това, което ежедневно се случва, в същото време вие не сте направили това, докато сте били наясно с Истината. В продължение на еони вие бяхте ръководени от души със свои собствени интереси, които буквално ви държаха в мрака. Също така сте били хранени с лъжи и дезинформация, които правеха изключително трудно за вас да разберете кое е истина. Обаче, не се отчайвайте, защото скоро тъмните сили ще изгубят влиянието си и властта си над вас.


Поддържайте ясен ум, когато излизат разкритията и интуитивно трябва да сте в състояние да откривате информация, която не „чувствате”, че е вярна. Вярвайте на изпитаните и изпробвани източници на информация и внимавайте с тези, които пораждат страх, тъй като това не е начинът, по който тези от по-високите вибрации работят за Светлината. Както трябва да сте наясно, тъмните сили имат голяма свобода да провеждат собствените си планове, защото те също имат свободна воля. Обаче, те не могат успешно да предотвратят проникването на Светлината на всички нива и ето защо успехът им винаги ще е ограничен.


Много души водят живота си и без най-лекото подозрение, че са манипулирани. Тъмните сили са много умели в прикриването на влиянието си зад почтеност или в действие чрез по-низши Същества. Обаче, за тях е твърде късно да спрат марша на Светлината и те се бият за изгубена кауза. Вече те могат да видят властта си, която чезне и няма начин, по който те могат да се възстановят. Така че не се страхувайте от тъмните сили, защото те са на път да изгубят контрол над структурата на властта си.


Продължавайте да гледате напред, знаейки, че бъдещето ви в Светлината е гарантирано. С течение на времето задържането ви в нея ще стане по-лесно, тъй като вие бавно ще прережете връзките си с всичко, което не е свързано със Светлината. Мнозина носят нежелан багаж от много животи, но вътрешно ще знаете какъв е той и той ще излезе на повърхността за изчистване. Факт е, че всичко от по-ниските вибрации ще има по-малко привличане за вас и вие скоро ще се справите с него.


Аз съм СаЛуСа от Сириус, с радост допринасям за вашето извисяване и ви оставям с Любов от Галактическата Федерация.Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси
 
Превод:Tauno


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони