Monday, January 20, 2014

Вашите... стъпки ще бъдат определени от съществото което вие изграждате от това което учите и ставате. – канализирано от Рон Хед

Ахрангел Михаил и Съветът на Висшите Аз-ове
 conversation
Днес, както току-що обсъдихме с този канал, ние ще започнем изцяло нов тип комуникация.

Това е нашето намерение, с негово съгласие, за да започнем текущ разговор относно каквито теми са от изключителна важност за тези от вас, които следят нашето послание. Вярно е, че всеки един от вас е уникален и е на пътешествие различно от всяко друго по много начини. Но също така е вярно, че има много много близки прилики между вас. Има много грижи, поради това, които вие държите съвместно.

Така че ние, от днес, започваме разговор с вас, които е продължаващ и не е разделен на самостоятелни парчета с големина на хапка. Вие без съмнение ще сте забелязали, че " посланието ", ако мислите за него по този начин, беше обединено в единство със цел, по целия свят, независимо от канала, който използваме за да го изрази. Различията в темата и формулировката не спират съобщението да бъде спретнато, прилягащо заедно в цялостност. Така е замислено.

Вярно е, в крайна сметка, че всички вие сте по пътя към една и съща дестинация. И въпреки че всички вие трябва да започнете от там, където стоите, много от пречките, а всъщност и победите, са едни и същи за много, ако ли не и за всички от вас. Планетарната среда в която ще намерите себе си е една и съща за всички, дори и когато индивидуалната единица е отделена и уникална. И планираните стъпки които трябва да бъдат предприети от мнозинството често много си приличат, като енергийния пакет в който сте вие, както и текущите състояния на вашите съзнания са сходни.

Сега там се развива, например, нарастващата осведоменост за промяната в качеството на светлината, цвета и енергията около вас. Вие сте принудени, от нас, да станете осъзнати за други аспекти на себе си, отколкото някога сте си помисляли. Увеличен брой от вас изживяват това което изглежда като огромни разширения на информираността и съзнанието, които са краткотрайни, но никога не трябва да бъдат забравени. Те ви оставят изумени и променени.
Всички тези неща са там, за да ги изследвате. Всички те са трамплини по вашия път. И моля осъзнайте, че вашия път, тъй както ние го обсъждаме, е вътрешен. Ние няма да обсъждаме какви външни, в смисъл физически, стъпки вие може да предприемете в живота си.

Ние напълно разбираме, че тези стъпки са важни за вас. Текущия ви живот е настоящият фокус на вашето същество, и с право. Но това не е фокуса на нашето ръководство, и няма и да бъде. Вашите външни стъпки ще бъдат определени от съществото което вие изграждате от това което учите и ставате. И това е така, както трябва да бъде, също така добре.

Ние ви призоваваме сега да обърнете малко внимание на големите и мощни стъпки, които вие предприехте във вашето близко минало, както го виждате. Сега вие имате нужда да дадете на себе си доверие за хората които станахте, и така вие ще чувствате повече от способността си да станете тези, които вие ще бъдете след тази невероятна година в която влизате.

Много се изговори по отношение на полетата на светлина и енергия през които вие преминавате, ние сме направили много от това тук, но сме говорили малко за факта, че не би било така, ако не бяхте я привлекли, и нейната интензивност, с вашия невероятен напредък.

Няма и един атом във вашето физическо тяло, който да не е бил засегнат от това. Няма и една мисъл, която да не е била, по някакъв начин, променена. Възможностите и вероятностите за вашето идващо време се раждат, и продължават да се променят. И вие се учите, че насочващата система, най-добрата налична за вас, както колективно, така и индивидуално, е вашето въображение и намерение.

Това са неща които винаги са били верни, но които повечето от вас сега си припомнят. Така че ще има доста неща за нас, върху които да се разширяваме. Ние ще определим хода на разговора ни наблюдавайки вашия курс и прогрес. Ние ще ви дадем неща за обмисляне, докато вървим. И ние ще ви оставим да определите какво е най-подходящо за вас в тези времена.

Но ние ви призоваваме да не изхвърляте нещо надалеч. Може би построите може-да-ми–потрябва-по-късно рафт във вашия умствен таван.

Ние няма да използваме нашия нормален начин на край на тези съобщения за днес. Вместо това, ние ще кажем: " До следващия път. "
Превод:Hristo
http://oraclesandhealers.wordpress.com/2014/01/18/your-steps-will-be-determined-by-the-being-you-construct-from-what-you-learn-and-become-channeled-by-ron-head/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони