Friday, January 10, 2014

14.12.2014 - Матю Уард

Приветствия в подходящия момент към Нелсън Мандела, нашия възход.

С любов ви поздравяват всички духовни същества от това място, говори Матю. Празнувайки със семейство и приятели през това време на годината, вие не забравяте тези от вас, които са в тежко положение и страдат. Вие бихте ликували заедно с нас, ако можехте да видите изобилието на излъчваната от вас светлина, когато се грижите един за друг и си помагате, давате и получавате помощ – това е спектакъл които трябва да се види!

Колко слава и величие се излъчва от тази възпоменателна церемония, в чест на една от най-светлите души сред вас. Международната почит към Нелсън Мандела, може да се сравни само с неговото посрещане в Нирвана, където множеството от хора се беше събрало да отпразнува неговия живот.
Мандела ни показа, че начинът за помирение и разбирателство е чрез  прошка, честност, смирение, състрадание и уважение. На него не му бе необходимо да обмисля това че, изразявайки енергията на любовта, тя е най-мощната сила в космоса и че всеки живот е взаимосвързан в рамките на тази енергия. Той живя със сърцето си, което е мястото на душата, а тя знае тази универсална истина, и за това той успя да обедини хората в собствената си страна, но също успя и в другите си дипломатически и политически начинания.

Повечето от жителите на земята не знаят за тази истина. Подобно на Мандела, множество са хората които вършат своята работа с цялата си душа, вдъхновяващи и създаващи светлина по безброй различни начини. Възхитителен пример, който показва, много повече от колкото може да се опише със каквито и да е думи, енергията на любовта която идва с единството на духа е този кратък филм : http://www.youtube.com/watch?v=Pwe-pA6TaZk.
В съответствие с необичайно ангажирания период от време за вас, декември, ние имаме кратко съобщение за вас, не можем да позволим годината да си отиде, без да ви съобщим че всички същества на светлината в тази вселена са изключително окуражени от вашето осъзнато духовно израстване. Повече от всякога до сега, вие осъзнавате и сте благодарни за благословения живот и вдъхновяващите събития, случващи се във вашите общности, райони, държави, във вашия свят. Като следвате интуицията си - великолепна стъпка напред в духовното ви развитие- мисли, чувства и действия на хора по целия свят изпращат силни вибрации на надежда и оптимизъм.
Очаквайте вълнуваща, огрята от светлина 2014 година. Честита Нова Година, наше любимо Земно семейство.


Превод:batilcho
 http://galacticchannelings.com/english/matthew14-12-13.html


Matthew Ward Languages

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони