Wednesday, January 8, 2014

Небесата наистина имат крака и ръце, но те са във вашите обувки и ръкавици, скъпи мои. – канализирано от Рон Хед

jigsaw puzzle
Ахрангел Михаил и Архангел Рафаел със Съветите на Небесата

Ние носим послание днес по отношение на ускоряването на проявлението на тези конкретни промени на вашата планета, за които сте чакали толкова дълго. Има, най-накрая, достигнат баланс който позволява на тези ваши намерения, на тези които вие определяте като Служители на Светлината, да отхвърлят повече от отрицателните, които все още остават. Ето защо вие ще видите, или виждате, почти ежедневно увеличение на промяната в рамките на вашите общества, и дори в медийните истории.
  
Огромен тласък се прави в момента, за да започне солидна промяна която ще се развива в началото на този по-високо измерен живот, които толкова желаете. Някои невероятни, от вашата гледна точка, технологии ще станат често срещано явление в рамките на вашето най-близко бъдеще. Тези, които няма да бъдат контролирани от вашите силови структури са намерили заобиколни начини около онези, които ще продължават да ги блокират.

Ние продължаваме да чуваме мнозина да казват, че ние трябва да направим повече. И още веднъж да ви кажем, не да обвиняваме, но да инструктираме, че вие трябва да бъдете тези, които правят повече. Небесата наистина имат крака и ръце, но те са във вашите обувки и ръкавици, скъпи мои.
   
И така, ние ви молим да направите избор между участие и търпение. Липсата на търпение, съчетано с не-участие не стават за вас. Сега, ние разбираме, че не всеки може физически да се занимава, или дори да знае за всичко, което се случва. Това е един много голям свят, когато се гледа от вашата гледна точка. Но когато ежедневно прилагате вашите молитви, медитации и намерения, вие участвате.

Вие виждате че тези които правят това не са подателите на оплакването. Предлагайки вашето съгласие с целите и след това правейки нищо освен да искате повече помощ едва ли е това, което сме поискали от вас.

Казахме, отново и отново, че промените, които искате да видите, ще бъдат отражение на промените във вас самите. Но мнозина не правят такива промени, а питат небесата защо не ги спасяват. Никога не е твърде късно да се започне, мои приятели. Но скоро идва времето когато ще искате да сте започнали. Вие сте живели достатъчно дълго на вашия свят да признаете тази възможност за вас самите.

От добрата страна, става все повече и повече често, когато ние виждаме, че някои от вас имат пробивни опитности в осъзнаването и разбирането. Ние сме говорили в други форуми за възможността това да се случи за голям брой от вас скоро. Тази възможност се ориентира върху вас бързо. Знаем, че чувствате промените отвътре повече и повече силно. Това е като че ли последните парчета от пъзела си падат на мястото.

Това ще бъде година на добри новини, скъпи единствени. Полирайте си обувките за танци. Добър ден.
Превод:Hristo

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони