Friday, January 10, 2014

СаЛуСа – 10 януари 2014г.

 

Нещата по Земята продължават да създават несигурност и външно има малко знаци за достигнат световен мир. И все пак зад кулисите много групи от Служители на Светлината играят своята роля за донасянето на стабилност и мир. Той ще дойде в сравнително кратко време и тази година е година, която ще е най-активната в това отношение. Служителите на Светлината по целия свят придобиват увереност в резултата и виждат плодовете на труда си да излизат. Бъдете сигурни, че Светлината нараства по всяко време и бавно извисява душите в по-високо измерение. Това води до ясно разделение между онези от старите вибрации, които не са в състояние да се издигнат, и онези, които могат да се издигнат. Обаче, това не означава, че вие спирате да сте в състояние да им помогнете, тъй като много души все още се нуждаят от помощ и напътствие, за да се извисят.

Земята е в смут и по лицето и Светлината сякаш се потиска, но всъщност не е така, тя бързо нараства и сега нищо не може да спре напредъка и. Служителите на Светлината трябва да са центрирани и да се фокусират върху себе си и да не са отклонявани от многото негативни дейности, които се случват. Можете да сте наблюдател, без да бъдете разсейвани от задачите си и колкото повече се концентрирате над тях, толкова по-успешни ще сте. Естествено, ще бъдете привлечени към ситуации, където има нужда от опита ви и без съмнение ще знаете какво се очаква от вас. Вие дойдохте като доброволци тук, защото опитът ви се цени и има нужда от него в такива времена. Бъдете сигурни, че водачите ви са винаги на разположение, за да ви помагат и ще се уверите, че вие помагате според способностите си.

Този период е най-изпитателен, защото се случват толкова много неща едновременно, но онези от вас, които са призовани да помагат, са тук точно за тази цел. Наистина, именно това е, заради което сте били”обучени” в продължение на много животи и сега е вашата възможност напълно да служите на Светлината. Междувременно, поддържайте се центрирани по всяко време и знайте, че можете да сте обградени от негативни енергии и все пак да не сте повлияни от тях. Вие сте тук, за да помогнете на другите да се издигнат и опитайте се да помогнете на онези, които се стремят да открият пътя си. Това не винаги е лесно и е най-добре да окажете помощ, когато тя ви е поискана, а не да налагате себе си над друга душа, освен ако не сте помолени за помощ.

Много е важно да позволите на друга душа да следва начертания от нея път за себе си. Неповикани за намеса, може да не сте толкова полезни, колкото се чувствате, а понякога това може да отклони душата от избрания от нея път. Ще откриете, че хората, които са привлечени към други души, са най-добре разположени да им помогнат и факт е, че има привличане към онези с подобна вибрация. Освен това вие естествено имате Водачите си, които винаги са до вас, които с радост ще помогнат, когато са помолени да направят това. Дори при най-добрите намерения, по-добре е да позволите на другата душа свободата да прави собствените си избори по отношение на това дали трябва да бъде поискана помощ.

Тази година би трябвало да е най-забележителна, тъй като сега се случват толкова много неща, които ще донесат главните промени в живота ви. Вече някои от вас намериха контакти, които са посветени на жизненоважна работа, която ще ги изведе до вниманието на обществото. Ще сте забелязали, че президентът Обама сега е по-открито активен и сега може да проведе повече работа за Светлината, която е ограничаване на възможностите за тъмните сили да се намесват както преди. Тяхната сила бе намалена чрез отстраняване на достъпа им до достатъчно средства, за да продължат похода си към планетарен контрол. Без средствата, за да продължат изцяло с плана си, те са неорганизирани и не са способни да постигнат целите си.

Естествено слугите на тъмните сили все още се опитват за постигнат целите си, но с прекъсването по веригата те не могат да ги постигнат. С обичайния си упорит подход, заговорниците няма да признаят, че са победени във всичките си намерения. Обаче, ситуацията е такава, че скоро те ще са неспособни да създадат каквато и да е истинска заплаха за Светлината и сега могат да продължат много промени за по-добро. Това беше дълъг път с много препятствия и забавяния, но винаги се знаеше, че Светлината ще излезе победителка в края на този цикъл. Интуитивно ще знаете дали сте се въплътили сега, за да сте един от предшествениците, които са тук, за да донесат промените. Най-вероятно вече сте силно ангажирани в работа за Светлината и с нетърпение давате от себе си, за да помогнете на други души да се издигнат.

С повишаването на вибрациите постепенно ще откриете, че мирът ще се установи на Земята. Междувременно много хора ще открият, че възгледите им се променят и ще търсят по-кротък живот. Това бързо ще се разпространи, тъй като набира сила, но не очаквайте твърде много и твърде скоро. След като хората осъзнаят, че могат да променят подхода си към живота и да помогнат за донасянето на мирно съвместно съществуване, те не ще се поколебаят да се придвижат в по-високите вибрации.

Ние знаем, че ви влияят много трудности и забавяния, но това е време, в което да устоите. Както бихте казали, печелившата позиция е на хоризонта и няма за какво да се тревожите, тъй като Светлината не може да бъде победена. Продължете работата си с пълна увереност, като знаете, че бъдещето ви е гарантирано и ние винаги сме с вас.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони