Sunday, January 26, 2014

ВСЕЛЕНАТА Е ПРОЯВА НА САМИЯ ТЕБ


PictureТвоето тяло е творение на ума ти, твоят свят е творение на мислите ти и нашата вселена е колективно творение на независими "мехурчета" от съзнание, съдържащи се в ума на "Бог". Няма "там" някъде там. Умът, съзнанието и душата не се съдържат в тялото, планетата, вселената. Тялото, планетата и вселената се съдържат в ума, съзнанието и душата.

Ти си вечно съзнание, което е източникът на всички съзнания, преживяващи живота чрез филтрите, лещите на това преживяване, на което си изложен в този временен опит, тази умствена конструкция, където си забравил, че ти си силата, която оживява света около теб, героите, с които взаимодействаш, и преживяванията, които имаш.

Аз съм ти, преживяващ живота чрез моите очи; ти си аз, преживяващ живота чрез твоите очи. Заедно ние изследваме тази холографска, съзерцателна, умствена вселена, съществуваща само в едно съзнание, което е в рамките на цялото съзнание.

Няма "физическа" вселена, която нашите сетива преживяват като реалност, а само електромагнитни вълни вътре в твоя ум.

Тялото не е създало и не съдържа ума. Нашите умове са създали тялото и съдържат всичко, което виждаме, вкусваме, докосваме, помирисваме и чуваме.

Външното е вътрешно. Вселената е проявление на нас самите.

Ние сме героите на съня на ума на Цялото. Едновременно създаващи и забравящи, че ние сме силата, която е довела вселената до съществуване.

Това е история, която е написана много отдавна, преди началото на времето, с множество резултати, реалности и вселени. Ние просто разглеждаме историята от ограничената гледна точка на един определен човек, в една конкретна реалност, с една определена "съдба".

Това не означава, че нямаш свободна воля. Ти просто трябва да разбереш, че вече си направил изборите. Ние сме тук да разберем защо сме направили тези избори и да получим по-добро разбиране на нашата колективна същност.

Всяко решение, което някога е било взето, e разделяне между нови реалности, две времеви линии, продължаващи по своя път с повече избори, като безкрайно дърво с безкрайно много клони.

Ние преживяваме реалността като водна капка, която следва пътеката от почвата чрез корените и стъблото, нагоре в клоните до самия връх. Една капка може да поеме една пътека, това, което ние идентифицираме като наша същност. Чувството "аз" е водната капка. Но това, което ние всъщност сме, е съзнанието, което държи цялата "вода".

Ние сме това дърво, което съдържа всички пътища, ние сме водата, която поема по пътеките, но сме забравили, че сме и двете. Ти не можеш да промениш пътя, по който върви живота ти, защото ти вече си направил всички възможни избори, но можеш да контролираш начина, по който се чувстваш, и да научиш уроците, които си пожелал да научиш, когато си избрал да бъдеш водната капка в определено поприще, забравяйки, че си дървото.

Физическата вселена е илюзия, умствена конструкция, създадена от съзнанието на Цялото. Ние всички сме герои в този сън, който наричаме вселена, конструиран и оживен от съзнанието на Цялото, умишлено забравили истинската си природа, за да тестваме съзнанието си в собственото си безсмъртие.

Аз съм всичко, което виждам, ти си всичко, което виждаш.

Аз съм ти, ти си аз и ние сме Едно.

Разделението е илюзия, абсолютната истина е, че тук има само един от нас; относителната истина е, че има много индивидуални точки съзнание.

Няма нужда от страх от смъртта, защото ти не си своето тяло и в този смисъл никаква реална вреда не може някога да дойде до теб.

Превод: Д.Павлова

Източник:
http://questiontheanswers.weebly.com/1/post/2013/12/the-universe-is-a-manifestation-of-yourself.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони